Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Imie:Sebastian

Nick w cs'e: Ciastek :D

Nick STEAM: Niestety platforma NS, ale licze, że to nic nie zmieni.(Pisze, że w szczególnych wypadkach może być NS.

Ile grasz na serwerach wch? :

Średnio godzin? : Nie wiem:D ale będzie z 20pare godzin.

Zajęcia: Ju-Jitsu, Szkoła, Free day.

Miałem admina? : Tak

Gdzie? : Just-Frags.pl

Umiejętności : AMX 8/10

Co mogę zaproponować? : Tępienie łamiących regulamin bo tylko to mnie zmusza do prośby o admina(bicie CT na chowanym, Nie ogarnieci strażnicy, np dzisiaj przez całą mapę były Freeday bo CT nie potrafiło grać.

Dlaczego ja? : Bo chce ogarnąć serw.

Czy będę dawał Składkę na admina?:Tak(SMS).

Linki do 10 reklam:----

totalny neutral.

Rada na przyszłość dla chętnych - zanim rozpiszecie podanie - dajcie się POZYTYWNIE we znaki w Wiejskim życiu.

Każdy ze stałych administratorów jest ikoną Wiejskiej i każdy o nim może coś powiedzieć, panuje tutaj zasada - nic co Wiejskie nie jest mi obce i chuj - dlatego moja propozycja jest taka jak już pisałem przy innych kandydaturach.

Udzielaj się na serverze i na forum ( ze szczególnym nastawieniem na forum ).

Pomagaj i reklamuj, pokaż na co Cie stać i czego można się po Tobie spodziewać.

Wierzę, że ambicje nie pozwolą Ci stac w miejscu i udowodnisz swoje wartości :D.

Pozdrawiam UrseK

Oj Ciastek, Ciastek...

Z powyższego postu wynika, że zrobisz reklamy tylko, żeby dostać adma, a nie dla dobra sieci.

Grałem z Tobą dzisiaj, wydajesz się całkiem ogarnięty. Zrób reklamy, pograj ciut dłużej.

NEUTRAL

Pozdrawiam

AsS

Mowa piękna ale skoro jak narazie na nie to nie będzie "Edit". Nie chce mi sie na darmo zakładać 10kont na forach.

skoro twierdzisz , że "mowa piękna" to przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem.

NIKT nie mówi ,że nie - jedynie chcielibyśmy Cię troche poznać - pomyśl sam - dałbyś nieznajomemu klucze od swojego samochodu? Każdy rozsądny czlowiek odpowiedzialby "Nie".

Pozwól , że Cię poznamy i wtedy podejmiemy konkretną decyzję, a co do reklam ... zrobienie 10 reklam to nie wielki wysiłek, a w przyszłości będzie podstawą do tego, że Ci zależy.

Decyzja należy do Ciebie, jednak jeśli uważasz, że wymagamy za dużo bo chcemy poznać kogoś kto chciałby piastować miano administratora ...

Mowa piękna ale skoro jak narazie na nie to nie będzie "Edit". Nie chce mi sie na darmo zakładać 10kont na forach.

skoro twierdzisz , że "mowa piękna" to przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem.

NIKT nie mówi ,że nie - jedynie chcielibyśmy Cię troche poznać - pomyśl sam - dałbyś nieznajomemu klucze od swojego samochodu? Każdy rozsądny czlowiek odpowiedzialby "Nie".

Pozwól , że Cię poznamy i wtedy podejmiemy konkretną decyzję, a co do reklam ... zrobienie 10 reklam to nie wielki wysiłek, a w przyszłości będzie podstawą do tego, że Ci zależy.

Decyzja należy do Ciebie, jednak jeśli uważasz, że wymagamy za dużo bo chcemy poznać kogoś kto chciałby piastować miano administratora ...

Właśnie tu potwierdziłeś, że nie narazie dacie mi admina.

O TYM DECYDUJE REGULAMIN

a w regulaminie jest jasno napisane,ze admina wybieraja admini + rada + h@ więc cicho siedź i się nie udzielaj.

moim zdaniem bzdura. Dlaczego? dlatego że admini nie wszystko widzą a zwykły user gra i widzi i weryfikuje zachowanie kolesia czy jest okej czy jest spalony. Moze nie zalezy glos od zwyklego usera ale kazdy ma prawo wypowiedziec sie w tej kwestii i nakierowac rade i @ i h@ do slusznego wyboru.

ciastek widzialem twoj jeden post. Jakis ze nie bedzie EDIT bo podanie jest na nie...

po tym poscie zmieniam decyzje na negatywna poniewaz niechec reklamowania serwerowni ukazuje brak zaangazowania na forum... pewnie tak samo bylo by na serwerze...

przekonaj mnie na +

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.