Serim Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Imie:Dawid Wiek:14 , wiek to nie wszystko . xD Liczy się rozum i ogarnięcie . xD Nick w cs'e:Serim Nick STEAM: NON STEAM Ile grasz na serwerach wch? :Gdy dowiedziałem się że Xel sprzedał JB to od sprzedania gram.. Średnio godzin? :3-5h Zajęcia:Sport i tylko to . xD Miałem admina? :Tak , miałem na JB. Gdzie? :JB. Umiejętności : 8/10 AMXX Co mogę zaproponować? : Porządek podstawa . Nie cierpię jak ktoś nie ogarnia i wgl. Dlaczego ja? : Chciałbym mieć admina znów i ogarniać wszystkie dzieci w sensie tych nie ogarów. Wgl ogarniam. Nie wiem jak inni sądzą . Okaże się pod postem. Czy będę dawał Składkę na admina?:Jak będzie konieczność. Ale jak nie będę miał czasu to po prostu zrezygnuję . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 1. nie znamy Cię 2. za mało "iksDE" 3. poudzielaj się 4. czytaj posty poprzedników 5. bla bla bla 6. kim jesteś? 7. poczytaj forum 8. poudzielaj się x2 9. miłej gry na Wiejskiej 10. ogień z dupy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Normalnie jak każdy inny tylko wyróżnia się "xD" ,poza tym jest jeszcze wiek. Skoro doszły te serwery to lepiej aby Wiejska-Chata ni była postrzegana jako 13,14,15 lat admin dostępny. Aby mieć tego admina w taki wieku trzea naprawdę poiedzieć sobie "ogarnę" i to robisz. Jeździsz po forach szukasz nowych topiców i się udzielasz. M to widzimy i doceniamy. Jeszcze linki jakbyś zrobł to widać by było zaangażowanie. Jednak na teraz jestem na nie. Dopiero co się zarejestroałes i się nawet nie przywitałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Neutral. Ponieważ miałem troche nieprzyjemności z nim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Trochę mało tych "iksDe", za młody jesteś, ogarniasz tak sobie. Jak na razie nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 jak diaabloox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts