Serim Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Nick podczas gry: Serim Osoba na którą składasz skargę: Ursek Mapa: jail_Polska Data i godzina: 21:10 Opis sytuacji: Ursek wgl nie ogarnia JB. Banuje bez powodu ... Lamisz , ogarnij troche ... MILKOWI dał 10 h za Lamisz . Bez przesady . Brak kultury z jego strony , ciągle " kurwa" "japierdole" itd. Non Stop wyzywa "brak inteligencji" "dziecko" .Dzieckiem to ja jestem dla moich rodziców. Już nie oszukujmy się. Piszę tutaj aby dostał upomnienie lub coś w tym stylu. Albo najlepiej aby ogarną swoje emocje ,bo to nikogo nie wzrusza. Może lekarz coś pomoże . Radzę go odwiedzić. IP lub SID (screen): brak Dowody: Gracze , gdyż jest to ADMIN i go będą bronić . Ja wiem swoje , oni też . Tylko nie zawsze skarżą . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 hmm z tej oto pozycji chciałbym CI wyjaśnić po raz drugi powód BANa dla kolegi. uprzykrzał grę i wyzywał prowadzących, wobec Ciebie zastosowalem metodę rozmowy na końcu której uwzględniłem możliwośc wyjasnienia nieporozumienia drogą STEAM, nic z tym nie zrobiłeś - wolałeś uzywać tekstów świadczących o braku poszanowania wobec administracji i co gorsza nie zdałeś sobie sprawy z upomnień jakie lecialy w Twoim kierunku ze strony NIE mojej, ale także graczy na serverze. O ile kulturalnie do Ciebie nie dotarło to po obraźliwym infantylnym zachowaniu dostałeś 5 minut na ochłonięcie i powód "lamisz" czy "odpocznij" był szybkim , a doskonale kazdy wiedzial w tym także TY jaki był realny powód 5minutowego gipsu. Nie potrafiłeś sie dostosować i krzyczałeś przez microfon swoje herezje - nie mój problem. Prosiłem Cię także abyś przeanalizował sprawę i wyciągnął wnioski, jednak jak grochem o ścianę - gracze będący na serwerze są idealnym na to dowodem. Pozdrawiam i mam nadzieje, że rozumiesz i poprawisz swoje błędy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkopoligamia Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 no to tak, byłem przez caly czas na serwie. po1. Twoj ziomek który dostał bana na 10h wyzywał ADMINA od frajerów + nadużywał mikro (a nie mial mutacji) po2. Ty narzekałeś na wszystko przez jakies 3 mapy, również nadużywałeś mikro - a tez jestes bez mutacji.. mimo wielu (naprawde wielu) upomnień ze strony ADMINA (oraz ogarnietych graczy) nie poprawiłeś swojego zachowania. Pod sam koniec już nawet niezłe śmiechy z Ciebie były. ogólnie płakać to możesz dla rodziców, jesteś zbyt "niedojrzały" aby pouczać ADMINÓW jak dla mnie pownieneś mieć permamentalny zakaz używania mikrofonu na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Może bez przesady z tymi banami ? 5min ok, ale 10h ? ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serim Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 Taaaa , taaa ... Po pierwsze mutacja , wtf .? Mam 14 lat , ogarniasz ..? Może jeszcze nie przeszedłem mutacji . Tooochę poomyśl ... Po drugie , wiesz o co chodzi w tej skardze ?. Raczej nie . Chodzi mi o to abyś ogarną swoje mądrości i nie wyzywał i przeklinał. Ty mówisz że ja głośno przez mikro gadam. Wiesz wgl jaki jest sens tej skargi ..? Przeczytaj jeszcze raz , ale dokładnie .! I potem sie wypowiedz/wypowiedzcie ... Pozdro Serim. @Edytuję . Ja nie wyzywałem , przeklinałem . Po prostu wyraziłem swoje uczucia w dwóch zdaniach. Nie mam STEAM . Gram normalnie ... A czasami nie ty mnie upokarzałeś wyznając mi coś ... ? No właśnie tak się zastanawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkopoligamia Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 @Diablox gdybyś widział co sie działo to byś zrozumial czemu 10h a nie 5min;d @Serim, Ursek używał przekeństw - ale co z tego? Nie ma zakazu przeklinania... ale jeżeli uważasz że to Ciebie demoralizuje to zawsze możesz wyjść z serwera. Co do "sensu" Twojej skargi mam mieszane uczucia ponieważ byłem wtedy na serwerze i wiem jak było... @EDIT a pozatym tak jak wczesniej pisalem, dostawales mase ostrzeżeń oraz upomnień, ale zamiast sie dostosować jeszcze bardziej narzekałeś. ~jak dla mnie skarga jest napisana pod wpływem buzujących hormonów oraz zestresowania 14sto latka. Jego kolega również dał się ponieść emocjom dlatego dostał dłuższego bana aby mógł ochłonąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 wgl NIE NAZYWAJ SIĘ SZCZYLU POLAKIEM! NIE UMIESZ PISAĆ PO POLSKU? WYPAD DO CZECZENII ciągle " kurwa" "japierdole" www.wiejska-chata.pl i pisze się "ja pierdole..." "brak inteligencji" widocznie miał rację Może lekarz coś pomoże jeżeli chcesz kogoś leczyć zacznij od siebie... Radzę go odwiedzić. mialeś ten sam problem widzę... Może bez przesady z tymi banami ? 5min ok, ale 10h ? ;D widzisz to wiejska chata, czyli styl i oryginalność banowania Mam 14 lat , ogarniasz ..? skąd on może przez kabel wiedzieć ile masz latek ?? Tooochę poomyśl ... najpierw sam zacznij. Wiesz wgl jaki jest sens tej skargi ..? nazywasz się polaczkiem nie POLAKIEM! ale jeżeli uważasz że to Ciebie demoralizuje to zawsze możesz wyjść z serwera. zauważ że gra jest od 16 lat. Nie od 13 czy tam 14... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkopoligamia Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 nie no Janeczek przesadziles z tym wjazdem na "wgl" - tez czasami tak napisze;d hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Serim, ale skończ już ten zbędny puacz teraz panuje nie co inna atmosfera. Teraz bluzgi i wyzwiska będą raczej na porządku dziennym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Troche szkoda ze nie umiecie kulturą wyjaśnić tyllko koledzy gracza Ursek bronią go zamiast obiektywnie to rozpatrzeć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Zrozum, ze jakby ten koles potrafil sie normalnie wypowiedziec to z pewnością kulturalnie i obiektywnie każdy podszedłby do tej sprawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 ursek masz ostatnią sznsę... inaczej zabierzemy tobie admina na JB. Masz poprawić swoje zachowanie ! kubaohio, ma sporo racji rzecz biorąc. No ale to wch i inne podejscie do sprawy będzie bezskuteczne mysle ze sie wszystko dotrze ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 zauważ że gra jest od 16 lat Kurwa mać zaraz Ci pierdole ile można pisać że PEGI to nie granica wiekowa od której można grać w daną gre lecz ZALECENIA WNIOSKOWANE PRZEZ BRUTALNOŚĆGRY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 teraz panuje nie co inna atmosfera. Teraz bluzgi i wyzwiska będą raczej na porządku dziennym. no jakos mi sie nie wydaje. Pisalem ze bluzgi i wyzwiska owszem ale wobec osob ktore sie znaja i sa tu dlugo a nie wobec nowych graczy czy osob, ktore graja juz na tym serwerze. Moze i kolektyw tworzacy obecnego JB jest mlodszy ale przez takie wulgarne zachowanie raczej nie zachecimy ich do pozostania na serwerze wiec po raz ostatni apeluje o umiar !!! @Serim Na Waszym JB chyba nigdy nie panowala jakakolwiek oglada i porzadek, bylo tylko piszczenie, darcie sie do mikrofonu i brak jakiejkolwiek dyscypliny. Chcecie porzadnego serwera? To stosujcie sie do wytycznych administracji. Skonczylo sie piszczenie i chlew. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Kurwa mać zaraz Ci pierdole ile można pisać że PEGI to nie granica wiekowa od której można grać w daną gre lecz ZALECENIA WNIOSKOWANE PRZEZ BRUTALNOŚĆGRY. jest od 16 lat i nie pierdol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Taaaa , taaa ... Po pierwsze mutacja , wtf .? Mam 14 lat , ogarniasz ..? Może jeszcze nie przeszedłem mutacji . Tooochę poomyśl ... Po drugie , wiesz o co chodzi w tej skardze ?. Raczej nie . Chodzi mi o to abyś ogarną swoje mądrości i nie wyzywał i przeklinał. Ty mówisz że ja głośno przez mikro gadam. Wiesz wgl jaki jest sens tej skargi ..? Przeczytaj jeszcze raz , ale dokładnie .! I potem sie wypowiedz/wypowiedzcie ...Pozdro Serim. @Edytuję . Ja nie wyzywałem , przeklinałem . Po prostu wyraziłem swoje uczucia w dwóch zdaniach. Nie mam STEAM . Gram normalnie ... A czasami nie ty mnie upokarzałeś wyznając mi coś ... ? No właśnie tak się zastanawiam . wybacz, nic nie zrozumiałem z Twojej wypowiedzi. Chciałbym powiedzieć "jako dojrzali ludzie" ale przecież Ty nawet magicznej 16tki nie skończyłeś . Ty nie chcesz bym ja wyraził swoje uczucia w 2 zdaniach. Sens ciągnięcia jakichkolwiek rozmów z Tobą jest równoznaczny z odśnieżaniem w zimę (taka głębsza myśl, której nie zrozumiesz). Ostatni raz proszę o dostosowanie się do zaleceń osób patronujących i kontrolujących - aha... i prosiłbym o szacunek do osób ,które są od Ciebie prawie dwa razy starsze !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serim Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 Szacunek. Ty o szacunku mi tu mówisz .. hahahahahahhaha. Popraw najpierw swoje relacje to potem pogadamy . Mimo iż masz , wychodzi że 28 lat , nie zmienia to faktu że jesteś dorosły. Guzik prawda .! Równie dobrze jak widzę , jesteś non stop na JB. 28 lat masz . myślisz że fajny jesteś i wgl. Widzę że czujesz się pewny i moim zdaniem , może i innych , powinieneś popracować nad swoim charakterem . Dodam jeszcze mimo iż mam 14 lat , nie mam mutacji , choć jest w trakcie , szacunek obowiązuje każdego z nas , nie tylko tobie . Tyle co mam do powiedzenia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 piszesz że masz 14 lat a w profilku 13, no coś mi tu śmierdzi. A z szacunkiem to ty powinieneś się odnosić i nie pyskować. Jeszcze jest jedna standardowa zasada "nie podoba się to wypierdalaj". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serim Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 Mam 14 lat rocznikowo.21 lutego mam czternastkę ... [ Dodano: 2012-02-08, 14:25 ] BRAWO USRUKU BRAWO .!! BAN BEZ PRZYCZYNY. ? WIDZĘ LUBISZ MNIE BANOWAĆ. ZBANUJ SIEBIE ZA TE WYZWISKA "LESZCZU" . Pisałeś Capem , gdyż ten Ursek to jakiś upośledzony jest .? "Leszczu" cytat wypowiedzi Urseka . Ogarnij Adma , bo dzięki tobie , serwer to jakiś po pierdolony jest . Co za naapp..!! Atmosfera do DUPY.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Szacunek. 1. Ty o szacunku mi tu mówisz .. hahahahahahhaha. Popraw najpierw swoje relacje to potem pogadamy . Mimo iż masz , wychodzi że 28 lat , nie zmienia to faktu że jesteś dorosły. Guzik prawda .! Równie dobrze jak widzę , jesteś non stop na JB. 28 lat masz . myślisz że fajny jesteś i wgl. Widzę że czujesz się pewny i moim zdaniem , może i innych , powinieneś popracować nad swoim charakterem . Dodam jeszcze mimo iż mam 14 lat , nie mam mutacji , choć jest w trakcie , [b2. ]szacunek obowiązuje każdego z nas[/b] , nie tylko tobie . Tyle co mam do powiedzenia . Przez takie posty sam siebie pogrążasz. 1 . śmiejesz się z szacunku 2. uważasz,że szacunek obowiązuje każdego :roll: Ja dodam 3. masz problemy z własną osobowością, możliwe że przyczyna leży po twoim wieku, Wnioski : Przechodzisz mutacje? piszczysz? nikogo to nie obchodzi, mikrofonu używaj po mutacji . Rozumiesz co znaczy PO ? jeśli nie to wyeliminuj sobie przed i w trakcie. Składasz skargę na Urska obrażasz go i pyskujesz , radze Ci byś się stulił , przeprosił za swoją głupotę i wyszedł. edit 1. Adminem jest ogarniętym, znam go nie od dziś. Tylko takie dzieci jak ty ,które myślą że im wszystko wolno oprócz przestrzegania regulaminu po prostu psują tam atmosferę. Jeśli Ci się nie podoba, wyjdź. Nikt Ciebie tutaj nie trzyma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Przeklinanie a obrażanie to dwie inne sprawy, myślę że nikt nie zbanował by osoby, która dajmy na to po każdym dedzie by kurwowała, do siebie a nie na kogoś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serim Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 Wszyscy co się tutaj wypowiadają , to adminy . Ogarnijcie się wreszcie i nie brońcie go . Widać teraz jak subiektywnie oceniacie. Pfff. Na prawdę , parodia , nosz kurfffa.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 DOSTAŁEŚ SZCZYLU DWA UPOMNIENIA W POSTACI 5 MINUTOWEGO GIPSU, jeszcze raz i masz 7 day's. Nie mam zwyczaju pierdolenia się z infantylnym szczeniactwem jakie obecnie prezentujesz. Dziekuje, koniec tematu z mojej strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Wszyscy co się tutaj wypowiadają , to adminy . Ogarnijcie się wreszcie i nie brońcie go . Widać teraz jak subiektywnie oceniacie. Pfff. Na prawdę , parodia , nosz kurfffa.!! Widzę,że to skarga na Urska a więc kto ma się tutaj wypowiadać? Pisałeś - admini będą za nim, ludzie będą za nim a więc do kogo kierowałeś swój temat? Do krasuli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 A coś Ty myślał ? Przychodzisz, pajacujesz, napinasz się, czego się spodziewałeś że nagle wszyscy odwrócą się przeciwko Urskowi ( który wiem że jest bez winy nawet nie wgłębiając się w temat ) i poprą takiego pachruścia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts