AsS Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Nick podczas gry: Osoba na którą składasz skargę: eMtek Mapa: Jail_beach_v3 Data i godzina: 13:00 dnia dzisiejszego Opis sytuacji: Byłem simon'em i powiedziałem, że jest ganiany. Ganiany trwał kilkadziesiąt sekund, a tu nagle eMtek biega na siłowni (bardzo szybko) i strzela, tak strzelał, że trafił mi w głowę, co skutkowało moją śmiercią. Po ganianym był koniec mapy, więc na następnej mapie zapytałem, czemu mnie zabił. Nie doczekałem się odpowiedzi. IP lub SID (screen): Nie zrobiłem. Było za późno, byłem simonem i gdy mnie zabił, włączył się FD. Dowody: Wycinek z konsoli. Myślę, że gracze na serwerze potwierdzą. Welcome to Wiejska-Chata.pl #7 Zaborze[JailBreak] @ Zabijaka.pl Skanuje Nozem:P : /ganiany AsS killed PadoBear with knife monere : jak uzywac silowni Aby przeszukac wieznia nacisnij 'V'. PePeSpAwAcZ : Siema eMtek *** eMteK. killed AsS with a headshot from mp Pozdrawiam AsS. P.S. Ta skarga nie ma na celu Nas pokłócić, lecz zwrócić uwagę na błędy danej osoby. Miał flagę A, więc nie mogłem mu dać bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 sry nie znam do końca jeszcze zasad postaram się następnym razem, aby się to nie powtórzyło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 takie pomylki sie zdarzaja, musimy sie zaklimatyzowac, ja tez nie ogarniam dobrze tego simona, tych zabaw itp. sRemTek też jak widać Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 pierdziele znowu coś odjebałem nie będę tam grał za dużo zasad ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 nie nie, zasady zasadami - to i ja się "gubię" , a czemu? Bo nasz JAIL kiedyś był na nieco innych, a teraz się porobiło - jakieś simony, jakieś regułki komend... lato z pato . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsS Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 Wszystko rozumiem. Tylko jak zaczynacie grać, a tym bardziej wchodzicie do CT, to warto byłoby przeczytać /zasady. Oczy nie powinny rozboleć. Pozdrawiam AsS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Wchodząc do ct każdy powinien znać zasady bo jest odpowiedzialny za TT. No ale każdemu może się zdażyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Ej kiedyś były te zabawy w simona nawet ja pamiętam takie gówno że się kucało i skakało zawsze coś odpierdalałem i mnie od kopa zabijali Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 to wbij powspominać ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Nie nie, tak tylko mówię np dla Urska że kiedyś były takie opcje przynajmniej na tyle na ile tam grałem a było to krótko, bo zbytnio mi się żadne mody nie podobają i takie tam, dla mnie cs jest żeby strzelać ewentualnie żeby drzeć ryja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 dla mnie cs jest żeby strzelać ewentualnie żeby drzeć ryja. <3333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 eMteK., dużo zasad ? Zabijasz kiedy chcesz oprócz Ganianego/Chowanego/Kill Daya ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Diablox najlepiej odpowiedział ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 nie nie, zasady zasadami - to i ja się "gubię" , a czemu? Bo nasz JAIL kiedyś był na nieco innych, a teraz się porobiło - jakieś simony, jakieś regułki komend... lato z pato . swiete slowa, ale i tak chujowy z ciebie dj Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 swiete slowa, ale i tak chujowy z ciebie dj a tobie i tak nie da ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkopoligamia Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 BUDYŃ KURWA:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Smietankowy budyn 8-) :-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsS Posted February 9, 2012 Author Report Share Posted February 9, 2012 Zchodzicie z tematu jak się tylko da Może ktoś w administracji wypowie się na temat i da przynajmniej jakieś ostrzeżenie... Pozdrawiam AsS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Może ktoś w administracji da przynajmniej jakieś ostrzeżenie... emtek ostrzegam Cie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts