Shark1899 Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez AntySlask [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'TA + ochlon' [AMXBANS] Czas: '1 godzina' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:35281215' [AMXBANS] Twoje IP: '84.10.56.143' [AMXBANS] ======================================= Nie zgadzam się z tym banem ponieważ: 1.Zaatakowałem ludzi tylko dla tego że pierwszy mnie zaatakowali. Np . do jednego hp koleś mnie zjechał to uderzyłem go za 12 hp. 2.Przed samym banem raz wybuchłem ze złości ponieważ koleś mnie pomylił z innym typkiem przez co zostało mi 1 hp wkurzyłem się na niego a on powiedział że się pomylił i mnie przeprosił. 3.Raz uderzyłem właśnie admina ale tylko dlatego że czekałem i on wyszedł i co za to ban ? A po tym przeprosiłem go więc nie rozumiem skąd ban: Jeśli popełniłem jakiś czyn którego nie napisałem przepraszam ale proszę o szybkiego unbana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Człowieku wyluzuj dostałeś tylko na godzine idź coś zjedz i wróć i po sprawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shark1899 Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 Ta dostałem na godzinę i co ci do tego ? Mi nie chodzi o samego unbana tylko o swój honor!! Myślisz że jak kiedyś dostane bana na dłużej to admini będą najpierw patrzeli na bany jakie dostałem jak będzie ich dużo na 100 % nie dostane unbana kiedyś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Spokojnie! To tylko jedna godzina HONOR w csie, no no . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 bez jaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbk Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 HAHAHAh ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Chłopak się bardzo fajnie zachował. Dajcie mu spokój. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts