Jaśnie Pan Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Czy chcielibyscie jakies nowe mapki? Jesli tak to prosze zapodawac propozycje :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 proponuję puścić info na serverze ) - kieruję to do administratorów oraz aktywnych graczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 mi tam jakos ilosc wystarcza ale dorzucic pare a wyrzucic pare to byloby ok, popatrze za fajnymi ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 cp_snakewater filmik z mapy download mapy tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 snakewater bedzie,poprosze jeszcze pare propozycji, moze jakas fajna pl mapka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 cp_steel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 de_forge ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 no to furiath dojebałeś teraz dział TF2 to jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 beka z wieprza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 de_forge ? muahahha rozjebał system Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol94krakow Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Kiepsko z mapami a tyle jeszcze fajnych jest. FAJNA jest np ctf sawmill albo koth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 dobre mapy to: 1. http://wiki.teamfortress.com/wiki/Lumberyard/pl 2. http://wiki.teamfortress.com/wiki/Category:Custom_maps/pl 3. http://wiki.teamfortress.com/wiki/Vector/pl 4. http://ozfortress.com/maps/TF2/cp_warmfront zamiennik coldfronta ale naprawdę daje rade! 5. http://forums.tf2maps.net/showthread.php?t=17585 na razie tyle znalazłem. mam nadzieję że się przyjmą bo ja też już zaczynam srać tymi standardami... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 jak bede tylko mial chwile to dodam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 dobra upland i warmfront są na serwerze więc teraz czas na nowe mapy i wywalanie niepotrzebnych. DO DODANIA: 1. Snakewater - TF2Maps.net Snakewater na życzenie Aftera 2. Vector - TF2Maps.net zajebista mapka 3. TF2Maps.net może być na próbę. 4. GameBanana: pl_swiftwater (Maps > Team Fortress 2 > Payload > pl_swiftwater) dodać! 5. GameBanana: pl_cashworks (Maps > Team Fortress 2 > Payload > pl_cashworks) DO WYRZUCENIA ALBO DO NAPRAWY: 1. koth_viaduct 2. koth_harvest_final 3. koth_lakeside_final 4. koth_badlands 5. cp_upland naprawic tutaj link daje: CP Upland - TF2Maps.net Ogólnie mamy serwer drugi (2!) w Polsce więc potrzeba by jakis grafik pierdolnął porządny baner by jak ludzie wchodzą mogli zauważyc że grają na WIEJSKIEJ CHACIE a nie na jakims noł nejmowym serwerze z szarą stroną która nas wita za każdym razem. Także potrzebne jest rozwiązanie problemu remisu, ponawiam prosbę o wgranie pluginu nagłej smierci, temat już był zakładany. A i jeszcze następna kwestia, prosiłbym o zrobienie cos z dźwiękami na koniec rudny ponieważ jesli ktos ma wyłączoną muzykę to na koniec rudny czy to wygranej czy nie słyszy w jednym momencie "Victory" i "You fail" co jest trochę żenujące. Więc mam nadzieję że moje prosby a raczej całego serwera bo jestem tutaj w jego imieniu zostaną wysłuchane i wypełnione edit: prosiłbym także o wyłączenie pokazywania ile się dostało punktów za zabicie, asystę itp ponieważ zasmieca tylko chat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 A dlaczego wywalać kothy? Ja jestem za tym żeby je zostawić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou-b- Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 lakeside mozna wyjebac, mapa z dupy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyniol Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 moje propozycje do dodania: pl_cranetop_b8 cp_glacier_rc7 pl_swiftwater12 plr_highwind cp_obscure ctf_haarp koth_moonshine pl_jordan_canyon_final tc_hydro plr_blackmarsh_alpha pl_manngrove_rc5 cp_gothic cp_pengarra_castle_b1 to bym dal zamiast cp_degrootkeep PL_Cashworks_Prefinal cp_furnace_rc (te mapy mozna pobrac z http://www.tf2maps.net/ wywalilbym : cp_foundry ctf_well plr_nightfall_final plr_pipeline cp_mountainlab cp_freight_final1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Na chwilę obecną mapcycle prezentuje się następująco: CP: cp_gravelpit cp_dustbowl cp_granary cp_well cp_badlands cp_fastlane cp_egypt_final cp_5gorge cp_freight_final1 cp_coldfront cp_mountainlab cp_degrootkeep cp_gullywash_final1 cp_foundry cp_upland_rc3 /custom cp_warmfront /custom cp_steel cp_snakewater /custom CTF: ctf_2fort ctf_well ctf_turbine ctf_doublecross ctf_vector_v1 /custom KOTH: koth_nucleus koth_viaduct koth_harvest_final koth_lakeside_final koth_badlands PL: pl_goldrush pl_badwater pl_hoodoo_final pl_upward pl_frontier_final pl_barnblitz pl_swiftwater /custom pl_cashworks_rc2 /custom PLR: plr_nightfall_final plr_pipeline plr_hightower wywalilbym :cp_foundry ctf_well plr_nightfall_final plr_pipeline cp_mountainlab cp_freight_final1 Foundry i freighta wywalić nie pozwolę, będę o nie walczył . ctf_well, mountainlab, lakeside i nightfalla w sumie można wyłączyć. Skoro pojawił się warmfront, to wyłączyłbym coldfronta. Ale niech jeszcze ktoś się w sprawie tego odezwie. A co reszty propozycji kyniola dałbym szansę cp_glacier_rc7, ctf_haarp, koth_moonshine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 approved. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Jeszcze ja bym proponował takie coś (o ile jest to do wykonania): na zmianę votemap i mapcycle bo inaczej niektóre mało znane mapy mogą być w ogóle nie grane, a być ciekawe. I tak na przykład jedna mapa z cyklu i pod jej koniec vote na następną, po tej wybranej kolejna z cyklu. Tylko właśnie nie mam pojęcia jak to jest ze strony logicznej i czy w ogóle da się coś takiego zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyniol Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 w sumie powiem tak moze lepiej by bylo dodac wiecej map z proponowanych tylko i wylacznie dlatego ze byloby z czego wybierac i moze akurat nie bylo by monotoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 nie wiem kto grzebal w mapach ale dlaczego na serwerze sa te najmniej lubiane mapy jak doublecross, steel czy inne rodzyny przez ktore tracimy graczy? Mielismy drugie miejsce w Polsce, przez te ostatnie udziwnienia spadlismy na 4 lokate i dalej lecimy na leb na szyje w rankingu... prosilbym wiec o powrot do starego mapcyklu powiekszonego o 1-2 nowe mapki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 tak jest nowe mapy są do dupy, nie chciałem się wychylać szczególnie mapka doublecross dorowadza do frustracji i braku checi grania na serwerze wch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 Jestem zdania, ze mozna wrzucic 1-2 nowe mapy i co miesiac dorzucac kolejna zastepujac niewypaly. Doublecross to mapa ktorej gracze niecierpieli, ja rowniez. Podobnie steel. Wyrzucilem je z mapcyklu. Prosze tez z tych nowych map pozostawic 2. Kolejne bedziemy dodawac z miesieczna przerwa. ave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts