WeeMan Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Imie: Rafał Wiek: 19 Nick w cs'e: WeeMan Nick STEAM: TheBlack (jak sie nie myle) Ile grasz na serwerach wch? : mało to nie gram kiedys grałem na tym nicku lub podobnym bo mi sie usunoł serwer i dopiero wczoraj go znalazłem Średnio godzin? : dziennie 1.5-5h Zajęcia: Piłka nożna i praca Miałem admina? : Tak i to wiele razy Gdzie? : cs-harnas.pl ZM , awangarda.xaa.pl, cs-kingzabijaka.ugu.pl, cs-koxownia.xaa.pl (już jej nie ma) Umiejętności : Na Zm dość dobre Co mogę zaproponować? : Rozwijanie serwera Dlaczego ja? : No nie wiem jak to powiedzieć ale taki pierwszy gorszy admin nie bede i nie byłem:D Czy będę dawał Składkę na admina?: Z chęcią Linki do 10 reklam: 1. http://www.cs-kingzabijaka.ugu.pl/viewtopic.php?p=141#141 2. cs-brejk.pl/viewtopic.php?p=8004#8004 3. cs-mayday.xaa.pl/viewtopic.php?p=3751#3751 4. cs-soplica.com/topic/40559-wiejska-chatapl/ 5. edivision.pl/Thread-wiejska-chata-pl--7772 6. elite-zone.pl/topic/72851-wiejska-chatapl/ 7. reksio-cs.pl/serwery-cs-counter-strike-f13/wiejska-chata-pl-t23247.html 8. cs-avenue.pl/viewtopic.php?p=71371#71371 9. www.playcs.pl/showthread.php?t=2543&p=7579#post7579 10. cs-zadyma.xaa.pl/viewtopic.php?p=1414#1414 Wiem zarejestrowałem sie dopiero dzisiaj bo przed tem miałem słabego neta i mi sie ładowała strona po 5-10 minut:/ Posty na drobie i obecność na forum:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Srednio kojarze z serwera, moze tytanowy bardziej kojarzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Ja nie kojarzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Chyba raz czy dwa z ni grałem ale nie wiem dokładnie być może mi się zdaje. Z gry ( o ile to ON) to wydaje się być w porządku. Podanie też jest oke, lecz na tych serwerowniach co miałeś admina to słabo ,bo te xaa to nowe dopiero co powstające. Jestem na TAK tylko udzielaj się na forum i koniecznie w Przywitaj się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeeMan Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 spox tak jak pisałem w podaniu ze nadrobie to Dzisiaj albo jutro posiedze na forum:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Siema Rafał ) witamy w Wiejskim świecie, mam wielką prośbę - pospamuj** troche na forum co by Cię ludzie poznali i kojarzyli ) EDIT. kurwa mac hahaha **pospamuj - napisz coś ciekawego tu i tam i jeszcze raz tu, ale nie odkopuj tematów z epoki kamienia lupanego :* )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Siema Rafał )witamy w Wiejskim świecie, mam wielką prośbę - pospamuj troche na forum co by Cię ludzie poznali i kojarzyli ) cofnij to... chociaż i tak jest już za późno, kolega bawi się w archeologa Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 http://forum.wiejska-chata.pl/obierki-z-ziemniakow-offtop-vf12.htm WeeMan - tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 dośc długo nie pamietam dokładnie bo grałem tez na innych nickach mhm... widzialem ciebie tylko raz na serwerze i to dzisiaj na tym nicku. Podaj jakie miales inne nicki. Skojarze zapewne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 na nie widzialem cie na serv tylko wczoraj ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 gral pare razy ale to jeszcze na takiej fazie ze jak byl zombi to rekonekty walil Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 czyli już odpada Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 do wywalenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 nie ciesz sie ale zamknij Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Jeszcze tylko jebnę posta. ~jebłem. Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts