Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Reset Statystyk - Konkursy

Amur
 Share

Recommended Posts

Cześć.

1. Reset Statystyk - Jest on niezbędny ponieważ jak wiadomo Dkrer wybitny Deathrunowiec lubiał skracać, pokazał on to także graczom, ale oni mądrzejsi i tego nie stosują. Będzie on również potrzebny aby był konkurs, o czym poniżej. Reset Statystyk miałby się odbywać co miesiąc i wskazywać najlepszą trójkę, osob które zajmowały by 1-3msc.

np.

Ilość miejsc pierwszych: 10

Ilość miejsc drugich: 5

Ilość miejsc trzecich 15

I łączyło by się to punktacją kanadyjską

Czyli Pan X miałby 30.

A pan Y 34

Czyli Pan Y miałby 1 miejsce, a pan X 2

2. Konkursy, razem z Bizmesmenem wpadliśmy na pomysł (Właściwie to on wpadł, ale ja przy tym byłem ;p)

Aby wprowadzić konkurs, i osoby które będą miały np. 1 miejsce otrzymają Steam, 2 Admina 3 Vipa itp.

Jedynym warunkiem jest duża ilość osób grających na serwerze. Musiał by zostać porobione także barierki, aby nie można było skracać, i oszukiwać, byłby wyznaczony czas jako normalny, i jeżeli ktoś by miał lepszy oznaczało by to że skrócił, i anulowaniem rekordu :)

Sry za pomylony dział

Raczej jeżeli co miesiąc ,a grać to jest zabawa. To jakby dostawać bonusy za przyjemność i to jest dobre. tylko nagrody to vip/ przedłużenie vip'a. Nowy unikatowy model deathrunowca. Można sporo wymysleć i sprwaić że inni gracze będą również chcieli ,a nie trzeba wyłącznie kasy w to dawać.

Nie no po prostu bedziemy robic tak ze co miesiac jakiegos steama sie kupi i da vipa

Chlopaki beda caly miesiac wbijali rekordy, ja napisze jakis prosty program losujacy, ktory wybierze jedna z 35map ktore sa naserwerze. Temu, kto pobil na niej rekord przypadnie nagroda :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.