Amur Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Cześć. 1. Reset Statystyk - Jest on niezbędny ponieważ jak wiadomo Dkrer wybitny Deathrunowiec lubiał skracać, pokazał on to także graczom, ale oni mądrzejsi i tego nie stosują. Będzie on również potrzebny aby był konkurs, o czym poniżej. Reset Statystyk miałby się odbywać co miesiąc i wskazywać najlepszą trójkę, osob które zajmowały by 1-3msc. np. Ilość miejsc pierwszych: 10 Ilość miejsc drugich: 5 Ilość miejsc trzecich 15 I łączyło by się to punktacją kanadyjską Czyli Pan X miałby 30. A pan Y 34 Czyli Pan Y miałby 1 miejsce, a pan X 2 2. Konkursy, razem z Bizmesmenem wpadliśmy na pomysł (Właściwie to on wpadł, ale ja przy tym byłem ;p) Aby wprowadzić konkurs, i osoby które będą miały np. 1 miejsce otrzymają Steam, 2 Admina 3 Vipa itp. Jedynym warunkiem jest duża ilość osób grających na serwerze. Musiał by zostać porobione także barierki, aby nie można było skracać, i oszukiwać, byłby wyznaczony czas jako normalny, i jeżeli ktoś by miał lepszy oznaczało by to że skrócił, i anulowaniem rekordu Sry za pomylony dział Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 rozumiem,że skoro piszesz o konkursie to chcesz te nagrody zasponsorować tak? a nagroda w postaci admina jak dla mnie nie wchodzi w grę, ponieważ wygra jakieś dziecko, a my takiej administracji nie potrzebujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Raczej jeżeli co miesiąc ,a grać to jest zabawa. To jakby dostawać bonusy za przyjemność i to jest dobre. tylko nagrody to vip/ przedłużenie vip'a. Nowy unikatowy model deathrunowca. Można sporo wymysleć i sprwaić że inni gracze będą również chcieli ,a nie trzeba wyłącznie kasy w to dawać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Nie no po prostu bedziemy robic tak ze co miesiac jakiegos steama sie kupi i da vipa Chlopaki beda caly miesiac wbijali rekordy, ja napisze jakis prosty program losujacy, ktory wybierze jedna z 35map ktore sa naserwerze. Temu, kto pobil na niej rekord przypadnie nagroda Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 chyba na promocji tego steama ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts