kubaohio Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Wkurza mnie to że coraz więcej dzieci wchodzi na jb i drze ryja i piszczy. Wchodzą do ct free killuja daje bana na 1h potem wracaja zas dra ryja i robia fk. Proponuje troche zaostrzyć rygor bo fatalnie sie gra z takimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Kubuś, masz zupełną rację. Także jestem tego zdania i jak tylko dostane komunikat na STEAM , niezaleznie od tego co robie - wbijam i staram się coś pomóc, jednak nie zawsze mogę. Poprosiłbym z tego miejsca o następujące zachowanie: Sytuacja : dzieciak drze morde . 1. komunikat na STEAM 2. jeśli upomnienie nie zadzaiała - prosiłbym o dopisanie typa do czarnej listy ( która jest w dziale Skargi na graczy ) 3. KICK dla jegomościa i jeśli to nie poskutkuje 5 minutowa zalewa z komentarzem - PRZECZYTAJ regulamin na wiejska-chata.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 dzięki za szybką reakcje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Ja bym był za całodniowym banem dla takiego bachora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 Ta i kurwa kara na kompa na tydzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 co to jest jeden dzień odpoczynku? Poza tym... ŻAL CI ICH KURWA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 Nie zal mi ich wkurwiaja jak chuj...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 haslo na serwer. ale wtedy bedzie gralo 4/20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts