Serim Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Oj oj oj oj . xD Kuba , kuba , kuba. xD Nick:Serim Kto nałożył bana: kubaohio Za co : Za ,yyy ..? [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez kubaohio ;p [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'Jak ci sie serwer nie podoba to zamiast obrazy to wiesz co? Idz na zaborze.' [AMXBANS] Czas: '1 tydzien' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:3:1008104949' [AMXBANS] Twoje IP: '83.9.112.209' [AMXBANS] =============================================== assasins dropped Kicked by Console: Masz BANA. Sprawdz konsole. Kicked : Masz BANA. Sprawdz Serwer w pełni mi się podoba . Ale ja żale sam do siebie mam więc ... Proszę o UB , gdyż nie mam nic do serwera wiejska chata . Dziękuję , dobranoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Oj serim serim myśle że Ursek się może wypowiedzieć też na twój temat i Kona. Cały czas obrażasz adminow drzesz do mikro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serim Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 Panie . xD Ja jestem jaki jestem. Ale podoba mi się serwer , więc nie wmawiaj że mi się nie podoba . Dobra obrażam , bo jest to moja krytyka . Nie podoba Ci się , to nie słuchaj. Proszę o UB albo o skrócenie bana .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 ale jak Cie można nie słuchać jak drzesz ryja swoim Biberowym głosem?? Wyzywasz Urseka i innych graczy. I jak napisalem wiejska jest najlepsza tego binda to sie smiales ze chyba najgorsza wiec nie wmawiaj Serimku czekajmy na wypowiedz innych. Bo nie bede znizal sie do poziomu 13 latka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serim Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 Yhymmm.. Kto powiedział ten powiedział. Ja nic nie mam do wiejskiej . Mam do adminów . więc skróć mi tego bana ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Serim - umawiamy się tak. Jako , że mam wielkie serducho to poprosiłbym Ciebie o dwie rzeczy . 1. Zrób proszę ładną laurkę ( dowolna metoda , czy to paint czy to kredki ) i wstaw tutaj Oczywiście laurka musi miec tematykę Wiejskiej 2. Niech to co było będzie nauczka na lepsze jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serim Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 http://zapodaj.net/7dafb988122f.png.html Masz zzz zzz zz . xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkopoligamia Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 no jednak się postarał... aczkolwiek wiele razy juz "podpadł". mimo wszystko jestem za daniem mu jeszcze jednej szansy, a jak cos przeskrobie to beton wg. regulaminu + 7 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 unban poszedł ostatnia szansa Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 okej , zamykamy Serim - ostatnia szansa pamiętaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts