Pepcok0123 Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 A Więc Zabił Mnie Na FD Przed Czasem Gdzieś Około 20 Sek. Wiem Że To Nie Dużo Ale Byłem Blisko GRa A On Daleko I Miałem Szanse Żeby Nabić Fragi To Nob Mnie Zabił później Powiedziałem Ze Zasługuje Na FD To On Mnie Zabił Ogarnijcie Go Plz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Twoje podanie zostanie rozpatrzone na podstawie Art. 10 Kodeksu Karnego mówiącego § 1. Na zasadach określonych w tym kodeksie odpowiada ten, kto popełnia czyn zabroniony po ukończeniu 17 lat. § 2. Nieletni, który po ukończeniu 15 lat dopuszcza się czynu zabronionego określonego w art. 134, art. 148 § 1, 2 lub 3, art. 156 § 1 lub 3, art. 163 § 1 lub 3, art. 166, art. 173 § 1 lub 3, art. 197 § 3, art. 252 § 1 lub 2 oraz w art. 280, może odpowiadać na zasadach określonych w tym kodeksie, jeżeli okoliczności sprawy oraz stopień rozwoju sprawcy, jego właściwości i warunki osobiste za tym przemawiają, a w szczególności, jeżeli poprzednio stosowane środki wychowawcze lub poprawcze okazały się bezskuteczne. § 3. W wypadku określonym w § 2 orzeczona kara nie może przekroczyć dwóch trzecich górnej granicy ustawowego zagrożenia przewidzianego za przypisane sprawcy przestępstwo; sąd może zastosować także nadzwyczajne złagodzenie kary. § 4. W stosunku do sprawcy, który popełnił występek po ukończeniu lat 17, lecz przed ukończeniem lat 18, sąd zamiast kary stosuje środki wychowawcze, lecznicze albo poprawcze przewidziane dla nieletnich, jeżeli okoliczności sprawy oraz stopień rozwoju sprawcy, jego właściwości i warunki osobiste za tym przemawiają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLASKI Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Mam na to świadka albo 2 więc możesz mi naskoczyć nie wierzysz to zapraszam na wiejska teraz 1 świadek jest a z drugim gadałem przez telefon on będzie później Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 czas najwyższy zakupić hltv [ Dodano: 2012-02-11, 12:14 ] zresztą są logi później przejże i będzie wszystko jasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Mam na to świadka albo 2 więc możesz mi naskoczyć nie wierzysz to zapraszam na wiejska teraz 1 świadek jest a z drugim gadałem przez telefon on będzie później hmm, to do mnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Tak, Ursek, mozesz mu naskoczyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 haha dzidzej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts