skateq Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Witam. Częste robienie recconektow przez graczy jest bardzo uciazliwe ponieważ uciekaja co utudnia gre. Zauwazyłem ze wiecej graczy gra gdy jest admin bo wtedy mnij recconektuja bo boja sie kary. Wiec mam taka propozycje żeby ktoś napisał plugin(poniewaz nie potrfiłem takiego znale Gdy szukałem tego pluginy znalazłem inne fajne. Ludzie ostanio narzekali na malo klas w ZOMBI a do tego można by uatrakcyjnić VIP'a co by mogło przynieść wiecej funduszy na serwer.Myślę gdyby dodano klasy ludzi już by gracze nie narzekali wiec proszę oto LINK : http://amxx.pl/topic/70829-zp-klasy-ludzi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Klas byloby duzo wiecej ale nie wiedziec czemu wieszaja serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 VirusX ale skateq podał tutaj klasy ludzi myślę, że nie głupie bo z tego co mi wiadomo to mieliśmy klasy zoombie, a co do tego padania serwa lipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 klasy ludzi mhmmm można zrobić że wybiera sie człowieka i można go expić, więcej hp i inne. Widzialem taki plugin na serwerze, że były klasy ludzi i każda klasa miała swoją broń i się expiło. Albo sam exp plugin ^^ Wgrajcie plugin pokazujący kto robi rc... bo ludzie robią i banuje ich, ale nie zawsze za uwarzę i caly serwer krzyczy "xxx" zrobił rc banuj!!! eh.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skateq Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 no z tym rc to wiesz jak jest admini maja prace i wlasne zycie a wszycy tylko chca zeby onli byli non stop online Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 no tak ale głównie chodzi o to, że ludzie płaczą jak ktoś zrobi rc i plugin by nam pomógł, a na słowo użytkownikom ufać nie chce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skateq Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 ten plugin można wziaść z DR ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 zrobie tak zeby po odrodzeniu w srodku rundy od razu infekowalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 no tak by bylo najlepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 mógłbym wam dać plugin który odrazu bo recconecie daje bana na określony czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 z tym banem bez sensu niech virus zrobi tak jak mówi i będzie gitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 żeby jak najszybciej bo widzę cały czas ludzi co robią recconecty jak nie ma adma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts