Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Imie: Ernie

Wiek: 14 - Moim zdaniem granicy wiekowej nie powinno się dawać , są tacy który maja 17 lat i niewiedzą co mają robić

Nick w cs'e: Spr1te.

Nick STEAM: ZamniQ - Aktualnie steama pożyczyłem koledze, ale w każdej chwili mogę go odzyskać.

Ile grasz na serwerach wch? : Już ponad 1 tydzień.

Średnio godzin? : Dziennie około 2h

Zajęcia: Reklamowanie serwerowni, a w rzeczywistości : Skateboard i inne fajne rzeczy ;)

Miałem admina? : Miałem.

Gdzie? : Intermania - Serwery COD, PokeMod, oraz Basebuilder. Miałem własny serwer (ale to przez krótki czas) Akutalnie mam jeszcze na Zaborzu na 4FUN (prawdopodobnie juz wygasł z powodu przedawnienia - już tam nie gram).

Umiejętności :Sprawna i szybka obsługa komputera, AMXX Opanowane w stopniu wystarczającym do administracji serwerem.

- Mikrofon w stanie bardzo dobrym.

Co mogę zaproponować? : Miłą atmosferę podczas gry - zero pisków od 10 letnich bachorów.

Dlaczego ja? :Jako normalny gracz wchodzę codziennie na serwer. Sytuacja jest następująca : 6 CT (90% Dzieci) : na jakieś 10 Terro w czym hałas i rozpierdol . Dla mnie to pare przycisków i już sytuacja opanowana.

Czy będę dawał Składkę na admina?:Coś tam odłożyłem :D

Linki do 10 reklam: W tracie robienia - przecierz od tego jestem :)

Na TAK

Nie rozumiem was...

Co za dzidy...

Chcecie mieć pomoc na Jailu

to dlaczego jesteście na nie?

A potem narzekacie że adminów nie ma...

Jak napisał Ursek że jest do niego przekonany

to nie jakaś neostrada tylko koleś...

TAK TAK TAK

Nie rozumiem tych z JB :roll: