✪ UrseK Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Witajcie. Jak wiecie lub nie, Wiejska z dnia na dzień pnie się w górę jeśli chodzi o ranking http://www.gametracker.com/search/tf2/PL/ . Jednak jest kwestia, która niesamowicie doprowadza mnie do irytacji - czemu na forum jest tak mało użytkowników z Team Fortress II ? Prosiłbym z tego miejsca każdego ADMINISTRATORA Wiejskiego TF'a o szerzenie informacji o forum i zachęcanie do rejestracji nowych graczy. NIE MA WYJĄTKÓW. W odpowiedzi na pytania dodam od razu, rejestracja trwa chwilkę, a dzięki temu poszerzamy potencjalne grono stałych bywalców. Raz już mieliśmy przykrą sytuację i adres IP musiał ulec zmianie, dlatego nalegam o szerzenie informacji o rejestracji wśród graczy. Dziękuję. UrseK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 o nie Ursek o nie! Ci co grają i coś mają w mózgu albo w pełni są normalni to sami przyszli i się zarejestrowali i napisali. Mi tu burdelu nie potrzeba tak jak z tym jebanym jb by przyszła jebana dzieciarnnia i robiła pierdolony spam! A już widzę ilu zjebów by przyszło i jakie głupie tematy by zakładali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 Ci co grają i coś mają w mózgu albo w pełni są normalni to sami przyszli i się zarejestrowali i napisali. yup! a ilu jeszcze nie przyszlo... to mnie bardziej smuci co do JB- masz rację, ale nie przeskoczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts