Ciastek :D Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Imie:Seba Wiek:16 Nick w cs'e:Ciastek Nick STEAM: NS Ile grasz na serwerach wch? : Odkąd Zaborze sprzedało Jaila.A tak to dziennie bardzo dużo. Średnio godzin? :Dużo. Zajęcia:Ju-Jitsu,Szkola Miałem admina? :Tak Gdzie? :Just-Frags.pl Umiejętności :Potrafie banować dzieci. Co mogę zaproponować? :Banowanie dzieci. Dlaczego ja? :Bo już kurwa nie moge. Jak admina nie ma to serwer schodzi na psy. Dzieci rządzą w CT, masowe FK,grać sie nie da. Po prostu wystarczy, że admin pójdzie i po zmianie mapy nie da sie grać. Czy będę dawał Składkę na admina?: Takkkk Reklamy: Uzupelnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 zastanawiam się tylko czemu drugi raz podanie piszesz skoro już raz składałeś a temat nie został zamknięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastek :D Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 zastanawiam się tylko czemu drugi raz podanie piszesz skoro już raz składałeś a temat nie został zamknięty zostal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spr1te. Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Masz u mnie 100% Tak. Przyjemnie się z tobą gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 zastanawiam się tylko czemu drugi raz podanie piszesz skoro już raz składałeś a temat nie został zamknięty zostal no właśnie nie bo można pisać posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastek :D Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 zastanawiam się tylko czemu drugi raz podanie piszesz skoro już raz składałeś a temat nie został zamknięty zostal no właśnie nie bo można pisać posty a to sorry: rekin napisał, że zamyka więc nawet nie sprawdzałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Ciastek ogarnia i wgl. Ja na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Z tego co widze bardzo czesto grasz i ogarniasz to wiec taki Admin by sie przydal na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nusieK Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 no ja myślę że ciastek może być adminem bo ogarnia i gra dużo.Zdecydowanie TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 znowu ty !? po co tutaj piszesz jak to już było dawno Link to comment Share on other sites More sharing options...
wAzon Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 To dostanie kiedyś admina? Ja jestem na TAK bo ogarnia chłopak, brakuje adminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Ogarnij się...co za odkop tematu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts