Kona-Chan Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Witam mam propozycje aby na server wgrać kolorowe latarki. Po co ? Dzięki latarkom można wprowadzić większą ilość zabaw. Zastąpi to też brakujące czapki na serverze. I będzie można też robić nie tylko zwykły chowany ale także Kolorowego chowanego tak to jakoś nazwałem xD. Jego zasady są takie same jak zwykłego chowanego czyli jak ct znajdzie tt to go nie zabija tylko pota się go najpierw jaki bd następny kolor latarki jeśli zgadnie przeżyje jeżeli nie ginie ostatnia żywa osoba ma życzenie ;p Link : http://amxx.pl/topic/30843-przerobienie-pluginu-kolorowe-latarki/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 niegłupi pomysł ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 coś z latarkami było chyba na naszym starym jailu albo już mi pamięć siada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 No dobry pomysł. Ale najlepiej przydałaby się te gangi ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kona-Chan Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 wszystko bd. spokojnie gangi gangami i tak na początku te gangi bd sztywne ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 NI CHUJA bo ja zaczna grać z syntezatorem i bd myśleli Don Amurami Cool. A jak by były Latarki doszła by kolejna zabawa: Wskaż jaki bedzie kolejny kolor/ bądz jakiego koloru następnego nie będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Ja proponuje wgranie takich jakby kolorowych paskow zeby ct moglo robic stale linie itd. bedzie z nimi sporo zabawy. Jesli znajde link to go wam podam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts