Pepcok0123 Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Dzisiaj O Godzinie 14:30 Wbili Na Serwa Takie Dzieci Ze 3 W CT FreeKilluje 6 Dzieci Drze Morde Przez Mikro I Trzeszczy Im Mikro Ze Mnie Uszy Bola Nie Da SIe Grać Na Serwie Stracicie Ludzi Na Serwie Pozdro Admini Są Tu Beznadziejni Wogóle Nie Wchodzą Na Serwa Ja Cały Dzień Prawie Siedze Na Serwie I Widze Zachowanie Na Serwerze Pozdro Dajcie Admina Temu Kto Naprawde By Go Ogarnoł I SIedzi Dość Długo Pozdroo Nie Da Się Grać . .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Weź to przepisz ,bo czytać się nie chce Ps. Na język polski albo angielski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 i czego płaczesz admini mają swoje prywatne życie nie będą siedzieć 24/7 bo ty tak chcesz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kona-Chan Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 No i chuj mnie obchodzi kurwa twoja skarga proszę to kurwa zamknąć mam szkołę i muszę się uczyć. Jakbyś nie zauważył to siedzę najdłużej ze wszystkich adminów. Na razie na serwie jest tak naprawde 3 admów ja Muhehe i kubaohio coś koki ostatnio nie widzę nie wiem może ma jakieś własne sprawy następnym razem kurwa demko zrób wpisz status w cons. i daj nam jego STEAM i demko i dostanie bana dziękuje i dobranoc kurwa ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spr1te. Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Jak Piszesz Każde Słowo Z Dużej Litery To Aż Oczy Bolą!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 DOBRA. dziś miałem ostatni egzamin i jak sie domyslacie będzie mnie więcej niż mniej . Co do placzu - KUPCIE sobie STEAM i bedzie po problemie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoKa! Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Wybacz ziomek mam prywatne zycie i jesli moge to gram nie musze sie tlumaczyc jesli jestem uwierz mi nie ma zadnej dziecinady i darcia mordy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts