Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

You.

nie_pytaj
 Share

Recommended Posts

Nick: Lepiej Nie Pytaj

Steam ID: STEAM_0:3:1134858986

Admin: You.

screen imageshack http://imageshack.us/photo/my-images/839/banyou.png/ Klik

Godzina i reszta są widoczne na screnie powyzej. Wczoraj też dostałem bana. 10 min temu kicka no i pózniej ban za puszczanie krótkich utworów (ci co grają na DRunie to wiedzą jakie :))Admin jest nietolerancyjny (brak grzecznosci) co chwile daje vote czy zmieniamy mape. Prosze o szybką interwencje w sprawie tej sprawy :)

Guest Anonymous

Sie czepiasz byle czego nie ogarniam cie... Jakoś puszczałem tą muzykę przy możne 3 adminach (wczoraj wieczór) ciebie tam nie bylo wiec jakoś bana nie dostałem a tu wchodze se puszczam sie plujesz na mnie ledwo pisze Ban 1h... Jeszcze piszesz "kto cie odbanowal" To jest śmieszne by admin który mnie zbanował nie wiedzial na ile mnie zbanował.Nie znasz podstawowych komend do amx`a. Inni gracze też mówili o tobie negatywnie wiec skarge napisałem bo innego wyjscia nie ma.

Żadnej reklamy nieotrzymywałem i niegadaj głupot. A po zatym nieczepieas sie byle czego tylko jak prosze cie wyłacz muzykie niepuszczaj juz to ty i tak dalej to samo robisz niewiem dlaczego teraz piszesz skarge nierozkminiam tego bo sam sobie zawiniłes 1.Nieposłuchałes gdy cie kilka krotnie upominałem a 2. wyzwałes mnie

Zobaczę w logach, jeżeli przez przypadek nacisnales binda raz to nic się nie stało ale nie rób tak więcej, jeżeli natomiast spamowałeś reklamą innej sieci to stracisz admina bezwarunkowo. Idę ryć w logach i zobaczymy co z tego wyjdzie.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.