nie_pytaj Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Nick: Lepiej Nie Pytaj Steam ID: STEAM_0:3:1134858986 Admin: You. screen imageshack http://imageshack.us/photo/my-images/839/banyou.png/ Klik Godzina i reszta są widoczne na screnie powyzej. Wczoraj też dostałem bana. 10 min temu kicka no i pózniej ban za puszczanie krótkich utworów (ci co grają na DRunie to wiedzą jakie )Admin jest nietolerancyjny (brak grzecznosci) co chwile daje vote czy zmieniamy mape. Prosze o szybką interwencje w sprawie tej sprawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Nie wiem czy co chwilę, bo ja widziałem tylko raz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Co do votów to też mnie to wkurwia. Puszczanie muzy sam potępiam więc poniekąd nie przychylę się do Twojej skargi. Moje stanowisko jest neutralne. Myślę, że powinieneś odczekać karę i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley # BH Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Hmm Bana dostałes za Powiedzenie do mnie "Cwelu" gdy cały czas powtazałem niepuszczej tej muzyki to i tak dalej to robiles a po 2 to nie 1-raz gdy mnie wyzywasz wiec niewiem poco ta skarga. :!: :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Sie czepiasz byle czego nie ogarniam cie... Jakoś puszczałem tą muzykę przy możne 3 adminach (wczoraj wieczór) ciebie tam nie bylo wiec jakoś bana nie dostałem a tu wchodze se puszczam sie plujesz na mnie ledwo pisze Ban 1h... Jeszcze piszesz "kto cie odbanowal" To jest śmieszne by admin który mnie zbanował nie wiedzial na ile mnie zbanował.Nie znasz podstawowych komend do amx`a. Inni gracze też mówili o tobie negatywnie wiec skarge napisałem bo innego wyjscia nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 Komentarz u góry to mój (nie bylem zalogowany) Banów tyle nie ma bo dostałem wczoraj na noc (ok 21 godzina) Najprawdopodobniej mam demko jak otrzymujesz od kogoś na serwie DR reklame serwa (nie wiem czy zapisalem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Nie pytaj powiedz tylko kiedy to bylo ... i na jakiej mapie. Reszte już pokarzą logi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 z mapą bd ciężko musze ja znalesc to powienienem przypomnec sobie wzrokowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 To podaj date... i o której to mniej więcej było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 kurwa ban minal 4 h temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 kurwa ban minal 4 h temu Zaiste, ale tutaj chodzi o jolajność admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 aha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley # BH Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Żadnej reklamy nieotrzymywałem i niegadaj głupot. A po zatym nieczepieas sie byle czego tylko jak prosze cie wyłacz muzykie niepuszczaj juz to ty i tak dalej to samo robisz niewiem dlaczego teraz piszesz skarge nierozkminiam tego bo sam sobie zawiniłes 1.Nieposłuchałes gdy cie kilka krotnie upominałem a 2. wyzwałes mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 założę się smiley, że puszczałeś na serwerze jako admin reklame cs-player.pl i jak chcesz być tu adminem to ani na serwerze ani na forum nie masz prawa reklamować innych serwerowni nie wiem czy się jasno wyraziłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 Mapa na której dostałem bana to forest2_final Amur "jolajność" Pisze sie Lojalnosc z tad że Jola lojalna Jola nie lojalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley # BH Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Emtek Rozumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Zobaczę w logach, jeżeli przez przypadek nacisnales binda raz to nic się nie stało ale nie rób tak więcej, jeżeli natomiast spamowałeś reklamą innej sieci to stracisz admina bezwarunkowo. Idę ryć w logach i zobaczymy co z tego wyjdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley # BH Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 LoLek^ Niespamowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Znalazłem demko gdzie jest nagrane że admin You. otrzymuje ip serwera od innej osoby. Link - Klik -->>www.chomikuj.pl/TheMapciooo/dema hasło: jak nazwa folderu Można spokojnie pobrać za darmo <waga ok 7 MB> (dałem daromowy transfer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kml Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Co do skargi Jak Admin mowi nie puszczaj piosenek przez micro , to trzeba sie do tego dostosowac . A jeśli gracz nie reaguje na ostrzezenia to od tego jest AMX . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 Dostawałem ostrzezenia nie ma co ale kierowałem się tym iż większosc graczy chciała bym puszczał <demokracja> Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted April 5, 2012 Author Report Share Posted April 5, 2012 ...Temat do zamknięcia bo nic z tego nie wyniknęło poza tym brak jakichkolwiek odpowiedzi wiec prosze o zamknięcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts