Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

"Zadaj jak najwięcej DMG i wrzuć screena Propozycja kon

skateq
 Share

Recommended Posts

Witam.

Mam propozycję żeby zachęcić nowych graczy. Szczerze mówiąć mam taki pomysł żeby urządzić Konkurs kto większe zdobedzie DMG. Zasady konkursu przedstawie poniżej. Prosiłbym jakiegos graffika żeby zrobił banner do reklmy... ponieważ moj bardzo mi sie nie podoba i jest tak jakby po częsci duplikatem.

Zasady konkursu mogłyby być nastepujace:

Zadaj jak najwięcej DMG i wrzuć screena!

Zasady:

1. Każdy gracz może dodać jedynie 1 screena, zakaz zmiany screena na nowszy.

2. Musi być dowód, że screen pochodzi z naszego serwera i jest na screenie jego DMG.

3. Wygrywają 3 osoby które wbiją najwięcej DMG. ( tu można by dać że kazdy kto zada DMG powyżej 300 też coś wygra np 100k ap)

4. Osoby które złamią którąś zasadę nie będą brały udziału w konkursie (będą usuwane) i karane banem.

5. Screeny wrzucamy według podanego wzoru.

6. Liczą się tylko zadawane obrażenia graczowi a nie obrażenia które gracz Ci zadaje, tzn obrażenia zadawane są niebieskiego koloru.

7.Urzywanie "dopalaczy" w postaci AIM'a itp JEST SUROWO ZABRONIONE. Jego stosowanie zakończy sie banem na zawsze na wszystkich serwerach.

NAGRODY:(dacie jakie będziecie chcieć ja propnuje takie)

1. Grupa VIP + free slot ZM(na czas nie określony) + 50 ammo + medal

2.Free Slot ZM(6 miesięcy) + 999k ap

3.Free Slot ZM(3 miesięcy)

Każda osoba, która będzie miała +300/400(tu musicie ustalić) dmg zostanie nagrodzona w sposób iż dostanie np. 250k ap

WZÓR:

Nick:

Liczba DMG:

Screen: >Screen: [img] SS z dowodem na którym jest widoczne DMG oraz że to nasz serwer.

PS. Mam nadzieje że sie nie narzucam z poradnikami ani tym konkursem ja chce tylko pomóc. Jeśli będą jakieś pytania prosze pisac na gg: 278110. Przed napisaniem proszę sie przedstawić.

Pozdrawaim skateq

Raczej nie rozumiem ? Ma być to tak ,że jednym HIT'em ile zadasz czy ogólnie przez całą rundę. Każdy wie ,że knife zadaje największe obrażenia więc dla mnie to żadna zabawa i żaden konkurs.

Największy DMG z noża to 720hp, jeżeli uderzysz w potylice. 250 tyś AP to zdecydowanie za dużo -.-

wcale problemów z kasą nie mamy skądże znowu ^^ za większość serwerów płacą 2-3 osoby każda za serwer, który się zajmuje a jak myślisz, że tak łatwo o sponsoring to nam załatw ^^ bo jakoś nikt nie jest chętny sponsorować sieć, która ma mało odwiedzin i nie zbyt wiele użytkowników

[ Dodano: 2012-02-15, 22:07 ]

a tego vipa nie doczytałem więc sry

W takim razie jestem na bezwzględne NIE... najwięcej AP pff -.- też mi coś wejdzie taki Janusz i 5 godzin pogra już ma 250 tysięcy AP lub REDQu. Wyjebane mam w takie konkursy.

nie mam czasu na gre miły Panie :) moze kiedys

Nie mam nic do Ciebie tylko jak zobaczyłem ten konkurs ... :) Z resztą ni zabawy było by przy tym.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.