Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Tig3R

Infinity
 Share

Recommended Posts

wchodzę sobie na serwa pojawiam się w środku rundy udało mi się schować do kampy po czym wywalił mnie steam z info że steam conection lost wracam na serwer i na specu chciałem napisać żeby nie banowali i żeby nie było nawet nie miałem zamiaru wbijać a tu tiger zaraz ban na 1 h

weź pomyśl człowieku nim zbanujesz albo poczekaj chwilę a nie ....

haha ty sobie jaja ze mnie robisz czy celowo kłamiesz w sumie nie wiem po co ?

to był reconect masz rację a nie z mojej winy bo po pierwsze byłem ct jak poszedłem (bo mnie steam wywalil) a po drugie wróciłem i chciałem o tym napisać i nawet do gry nie wbijałem a już ban

to był mój drugi reconect podczas gry na tym serwie pierwszy był jak mnie wkurzył gościu co zrobił go ze 30 razy

a po 3 śmieszne jest to że ban jest na wszystkie serwery tej sieci ....

nawet do gry nie wbijałem a już ban 

jak nie wbijałeś do gry to co gadasz :)mieszasz się w swoich kłamstwach

to był mój drugi reconect podczas gry na tym serwie

to ma być żart ? mam świadka , że to nie twoje pierwsze recconecty ...

No i to jest właśnie wielki + dla sieci serwerów,że dostaje się bana na wszystkich serwerach

Inifinity

1. Bana dostałeś na godzinę więc to jest bardzo ale to bardzo malutko

2. Myślisz,że jak pełno ludzi robi reconnecty to akurat Ciebie się będzie każdy pytał "Cześć, czy ci sie steam zaciął czy muszę bana wlepiać? tzn. czy to było specjalnie czy nie? "

Zrobiłeś reconnect, byłem przy tym i dodam ,że to nie był pierwszy reconnect w Twoim wydaniu ;) Kłam dalej a dostaniesz następnym razem za reconnect bana na tydzien za bezpodstawne oskarżenie.

Jeśli uważasz,że to było nie słuszne to niech rekin przejrzy logi ale wówczas Twój ban powinien być przedłużony na tydzień ( w razie twojego kłamstwa).

Zgadzasz się ?

nawet do gry nie wbijałem a już ban 

jak nie wbijałeś do gry to co gadasz :)mieszasz się w swoich kłamstwach

to był mój drugi reconect podczas gry na tym serwie

to ma być żart ? mam świadka , że to nie twoje pierwsze recconecty ...

No i to jest właśnie wielki + dla sieci serwerów,że dostaje się bana na wszystkich serwerach

ad 1

nie wbiłem czyli czekałem na specu żeby właśnie nie dostać bana

ad 2

niby kiedy robiłem te reconecty i kto jest tym świadkiem ?

ad 3

tak to jest plus ale na permy a nie bany na np. godzine czy 30 min

właśnie dzięki temu tracicie graczy bo chcą sobie pograć tutaj a dostali na kilka min idą na inną sieć podoba im się i już nie wracają

do tego prowokator przecież masz adma o ile dobrze kojarzę a nawet jeśli nie to coś bym zrobił gdybym robił reconecty więc czemu to się nigdy nie stało ?

Byc moze popelnilem blad dajc Ci tak szybko bana ale uwierz ze na serverze wiele osob robi reconecty i nie ma czasu zeby kazdego z osobna pytac dlatego na srodku pojawia sie pewnien napis ze gracz o takim nicku uzyl reconecta i nie wachajac sie odrazu dalem bana. Ban byl na godzine tak wiec w tej chwili juz go nie masz mysle ze temat do zamkniecia.

Jezeli mowisz prawde w takim razie PRZEPRASZAM

dobra mniejsza z tym nie liczę na nic więcej ale prośba do adminów banujcie dopiero jak ktoś zrobi reconect i wbije do humanów a nie jak siedzi na specu albo jeszcze lepiej jakbyście mnie przerzucili do zombie :)

a i przy okazji mam pytanko tiger nic nie mam do ciebie ale czemu z 1 postem na forum masz adma :)?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.