Anthrow Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Co Wy na to żeby zrobić turniej soccera na Wiejskiej? Wiem że sporo osób lubi w to grać Więc ludzi do grania będzie. Można zrobić pare drużyn 5-osobowych, zrobić losowanie itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Pomysł już był i najzwyczajniej w świecie nie wypalił i to nie tak dawno. Może to głupio zabrzmi ale uważam że nie wyjdzie i tym razem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Pomysł nie jest zły aczkolwiek było to wiele razy nawet ja chyba kiedyś taki temat zakładałem. Nie dosć ,że nie wypali to zgłosi się mało drużyn. Jak się zgłoszą to się nie zgadają i będzie klapa. Jak się zgadają to zazwyczaj popatrząc na moją grę nie przyjdą. Jak będę jednak grali to w niepełnym składzie ,bo ktoś zobaczy mój nick. Jak przyjdzie cała piątka to wyjdzie po jednym golu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Jesli jakis admin z 4EVERA zobliguje sie do poprowadzenia turnieju to OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts