LuZaK Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Gadałem przez mikro i Janusz zapytał ile mam Lat ja odpowiedziałem 15 a on to prosze ucisz sie troche a tu nagle Dostaje bana [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin Wredy Ziomal [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Reason: 'spierdalaj' [AMXBANS] Length: 'permanentnie' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:37175149' [AMXBANS] Your IP: '77.254.70.120' [AMXBANS] ======================================= Ten admin jest śmieszny mysli ze jak kupil adma za 10zł to moze wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Kamper napisał ,że nie chcący wlepił tego bana (nie miał być perm) Wnoszę o usunięcie bana. Jednocześnie przypominam ,że mikrofon używamy wtedy kiedy mam ukończone 16 lat lub po mutacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Kamper napisał ,że nie chcący wlepił tego bana (nie miał być perm) Wnoszę o usunięcie bana. Jednocześnie przypominam ,że mikrofon używamy wtedy kiedy mam ukończone 16 lat lub po mutacji dokladnie tak. Kamper popełnil blad a poza tym sie wkurwil bo caly czas gadales ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Sory mialo byc 5 min na uspokojenie bo gadal glupoty chociasz prosilem bo to innych tez razilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts