Infinity Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Graliśmy sobie na assaulcie (oczywiście ZM)wredny ziomal wszedł sobie jako zombie do kampy a ja za nim bo wiedziałem że weźmie antidotum a ten mnie zgładził tak sobie ja sie pytam za przeproszeniem co to kurwa jest robi sobie co chce.... no coment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Nie osądzam cie ,lecz możliwe ,że on chciał np : wyjść a ty go blokowałeś lub chciał wyjść i potem wrócić do tej kampy i brać antidotum. Więc myślę, że postanowił cię zgładzić ponieważ blokowałeś mu wyjście, a jak już cię zgładził to sobie pomyślał, że teraz opłaca mu się brać antidotum. Więc możliwe jest "blokowanie zombie" , lecz nie mówię, że to prawda,ale mogło tak być Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 nie wiem jak bylo niech kamper wejdzie i luknie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 masz farta ze niedostales bana za utrudnianie wyjscia z kampy nastepnym razem dostaniesz bana zato i w kometarzu co zrobiles to niepierwszy raz ze odwalasz taka sprawe potem latasz na forum i placzesz ze ty niewinny on jest winny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 ja pierdole jak tu jest wszystko oszukane łaziłem wkoło niego mógł wyjść kiedy chciał z tej kampy wszyscy jesteście zgrani w jedną paczkę i zawsze wychodzi na wasze oszuści oszuści i jeszcze raz oszuści by tylko bylo hltv to ciekawe czy tacy cwani byśćie byli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 oszukane ? to ty tutaj przychodzisz i płaczesz zawsze ... A wchodzi na nasze bo my akurat mówimy prawdę zapewne właśnie blokowałeś wyjście z kampy. Ciesz się, że przynajmniej bana nie dostałeś bo w regulaminie jest wyraznie napisane,że nie można blokować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Infinity, ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Uważasz ,że jesteśmy sugestywni? Ok masz prawo do takiej oceny. Z mojego punktu widzenia mogło być tak ,że cały czas kręciłeś się koło niego, on chciał wziąć antidotum a Ty go po prostu blokowałeś. Nawet jeśli chciałeś zablokować by nie miał możliwości użycia antidotum to pamiętaj,że ZOMBIE nie kampi. Jeśli chciałeś stać sobie koło niego to trzeba było wziąć anti. Jeśli nie to musisz wyjść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 ja pierdole jak tu jest wszystko oszukane łaziłem wkoło niego mógł wyjść kiedy chciał z tej kampywszyscy jesteście zgrani w jedną paczkę i zawsze wychodzi na wasze oszuści oszuści i jeszcze raz oszuści by tylko bylo hltv to ciekawe czy tacy cwani byśćie byli ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 zgadzam się z Dmg i prowokatorem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 a ja powiem tak skończ płakać bo nie dostałeś bana na tydzień nawet na 5 minut nie dostałeś... widocznie miał powód, że cie zgładził pamiętaj 1 zasadę. Admin ma zawsze racje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 zgładził...? Łohohoh ja bym sobie głowy nie zawracał nawet Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 no powiem ze mialem dobry chumor i dlatego tylko go zgladzilem, bo jak pisaliscie za blokowanie jest ban hmmm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts