Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Po raz kolejny wredny ziomal

Infinity
 Share

Recommended Posts

Nie osądzam cie ,lecz możliwe ,że on chciał np : wyjść a ty go blokowałeś lub chciał wyjść i potem wrócić do tej kampy i brać antidotum.

Więc myślę, że postanowił cię zgładzić ponieważ blokowałeś mu wyjście, a jak już cię zgładził to sobie pomyślał, że teraz opłaca mu się brać antidotum.

Więc możliwe jest "blokowanie zombie" , lecz nie mówię, że to prawda,ale mogło tak być :)

oszukane ? to ty tutaj przychodzisz i płaczesz zawsze ...

A wchodzi na nasze bo my akurat mówimy prawdę zapewne właśnie blokowałeś wyjście z kampy.

Ciesz się, że przynajmniej bana nie dostałeś bo w regulaminie jest wyraznie napisane,że nie można blokować.

Infinity, ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Uważasz ,że jesteśmy sugestywni? Ok masz prawo do takiej oceny.

Z mojego punktu widzenia mogło być tak ,że cały czas kręciłeś się koło niego, on chciał wziąć antidotum a Ty go po prostu blokowałeś. Nawet jeśli chciałeś zablokować by nie miał możliwości użycia antidotum to pamiętaj,że ZOMBIE nie kampi.

Jeśli chciałeś stać sobie koło niego to trzeba było wziąć anti. Jeśli nie to musisz wyjść.

ja pierdole jak tu jest wszystko oszukane łaziłem wkoło niego mógł wyjść kiedy chciał z tej kampy

wszyscy jesteście zgrani w jedną paczkę i zawsze wychodzi na wasze

oszuści oszuści i jeszcze raz oszuści by tylko bylo hltv to ciekawe czy tacy cwani byśćie byli

placzace-dziecko-1.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.