hiroshima Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Jak pewnie zauważyliście zmienił się silnik forum. Błędów nie powinno być wiele, aktualnie wszystko jest jeszcze w trakcie "dopieszczania", aczkolwiek ludzkie oko może być omylne, więc jeśli widzicie jakiś błąd prosiłbym opisać go w tym temacie załączając najlepiej screena. Jeśli chodzi o konta użytkowników, tematy i posty - zostały przekonwertowane ze starego silnika (phpbb). Niektórzy użytkownicy, którzy mieli znaki specjalne w swoim loginie moga mieć problemy z zalogowaniem się na forum - w tym celu należy odzyskać hasło lub skontaktować się z administracją w celu ręcznego przywrócenia konta. Dane logowania nie uległy zmianie, używacie swoich starych loginów. Nowy silnik jest bardziej przejrzysty, wydajniejszy i gwarantuję, że teraz forum będzie czytało się przyjemniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 w profilu użytkownika jeszcze kilka pól jest do przetłumaczenia takich jak np.Gender, Location, Interests itp. i przydało by się dodać pole z Gadu-gadu bo takowego brakuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 po zalogowaniu zmienia mi sie theme na DustBlue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiroshima Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 w profilu użytkownika jeszcze kilka pól jest do przetłumaczenia takich jak np.Gender, Location, Interests itp. i przydało by się dodać pole z Gadu-gadu bo takowego brakuje ok, będzie zrobione (nie wiem czy dzisiaj się wyrobię, jak coś to rano będzie gotowe) po zalogowaniu zmienia mi sie theme na DustBlue Nowy styl jest w trakcie poprawy, domyślny styl zostanie ustawiony po zakończeniu prac. hiroshima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Z serii propozycji : - W zakładkach Forum, Użytkownicy etc można by dodać na końcu psychostaty oraz AmxBans - Powiększenie avatarów 2:1 - Panel Moderatora mógłby być wyświetlany tylko dla moderatora jak to na poprzednim skrypcie. - Coś takiego jak na amxx.pl jakby adnotacja w każdym dziale. Mini regulamin. - Taka żółta ramka , w której są informacje. Jest coś takiego na wielu forach i stali bywalcy powinni wiedzieć. Z serii błędów : - Wyświetlane na SB filmów YT oraz rozszerzeń plików .swf . - Możliwość dawania sobie Lubię To. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiroshima Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 - Panel Moderatora mógłby być wyświetlany tylko dla moderatora jak to na poprzednim skrypcie. na którym stylu widzisz link do panelu moderatora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 na którym stylu widzisz link do panelu moderatora? DustBlue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiroshima Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 nie wiem jakim cudem to widzisz, właśnie zarejestrowałem testowe konto usera i na żadnym stylu nie widzę tego linku będąc w grupie Użytkownik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 http://imageshack.us...4/17968372.jpg/ Tutaj jest link do zrzutu ekranu. Może i screen nie jest wyraźny ale widać co i gdzie jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiroshima Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 miało to związek z przydzieleniem do innych rang z poprzedniego skryptu (rangi właśnie usuwam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Ok, już tego nie mam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 następny błąd dodałeś przed chwilą tabele steam ale jest ona chyba tylko na cyfry, ponieważ gdy wpisuje nazwe steam wyskakuje, że zapisane w złym formacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 aha dobrze wiedzieć a z tym lubie to da się coś zrobić żeby ktoś sam sobie nie nabijał? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Spolszczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 nie znasz podstaw angielsko ;d ? nie no żart można spolszczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Wszystko okej ale proponuje dodać notke do Contact Methods dać jakim sposobem dodawać ten steam bo amało jasne to jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 w shoutboxie jest cykl 12 godzinny a nie 24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 caly czas pokazuje mi liczbe postow nie przeczytanych 26, pomimo tego, ze wszystie mam przeczytane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 potwierdzam ze z tym licznikiem jest cos nie halo. Wyswietla mi sie 25, gdy wchodze w zawartosc jest 18, jak oznacze jako przecyztane to jest dalej 25 a jak ponownie klikam zawartosc jest 0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 caly czas pokazuje mi liczbe postow nie przeczytanych 26, pomimo tego, ze wszystie mam przeczytane. mam to samo ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 tzn 25, no ale to tam jeden chuj chyba... Prowokator 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 jw,jw2,jw3. Pozwijalem sobie fora, bo za dlugo musze przewijac do sb. Teraz mam to rozwiniete i jak staram sie ukryc to wyrzuca mnie na sama gore strony, a podforum sie nie ukrywa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 blunt bylo to spowodowane nieudolnymi probami wrzucenia slidera bannerow, niestety gryzie sie strasznie z ipb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smd. Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Wprowadzicie możliwość sprawdzenia za co user dostał punkty reputacji ? Coś tak jak jest na RzeŹni . Można i spolszczyć te rangi z reputacji . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 hmm a moze tak zrobic full with dla stylu wch tak jak w dustblue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts