REDQu Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Emtek mistrz ganGEJmów i przy okazji wysoce postawiony admin, któremu w dupie się poprzewracało i najebało prądu w kite bo inaczej tego nie można nazwać co odpierdoli kolenia. Zbulwersowałem się do tego stopnia ze juz miałem jechac tam do niego ale zobaczyłem jak jest za oknem i stwierdziłem ze wole napić się Harnasia xD Ale koniec srania po gałęziach i przechodzę do mojego jakże zacnego demka <algida> Zacznę najpierw od konsoli 8-) kupa.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Na konsoli wyraźnie widać jak Emtus ma glocka po czym nie zabijając nikogo w 5 sekund ma 10 lvl i prowadzi wraz z waszym mistrzem który ma nick REDQu. Dla cichociemnych - czytajcie pierwsza i ostatnia linijkę zaznaczonego prze zemnie fragmentu konsoli A jeśli ktoś nie daje wiary to macie demko <69> polecam oglądać Emtusia od 2:21 http://hltv.1shot1ki...m_beach.dem.zip Dziękuje za uwagę i czekajcie z niecierpliwością na następny odcinek ! ✪ eMteK. and ❤ DMG 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Taki tam suchar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 Liczę na dużo lajków mojego tematu ! Pamiętajcie wasz Cordell Walker wiejskiej chaty zawsze czuwa i jego oko proroka patrz na złych graczy opętanych przez diabuuua <algida> Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 REDQu a ja myślałem, że chociaż z ciebie jest duży chłopiec i na forum o bzdury pisać nie będzie... tak to prawda dodałem sobie levele bo Prowokator pisał do mnie na steamie żebym kogoś odbanował a w tym czasie na respie z 5x ktoś mnie z kosy zajebał ^^ masz lajka ode mnie ;P PS. następnego odcinka nie będzie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 dMg won od mojego ulubionego aktora ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 Aha równe szanse i 3-4 lvl proszę Cię na demku wszystko jest, po za tym z twojej wypowiedzi nasuwa sie pewna myśl, "aby mieć równe szanse to się odpale" piszesz Duży chłopiec ? zobacz najpierw na siebie <zdupydoust> Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 hmm nie przypominam sobie zebym na kogokolwiek na forum pisał, a zresztą... Przepraszam, że przeszkodziłem ci w zwycięstwie. Postaram się, aby to już się więcej nie powtórzyło. Tyle ode mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Przepraszam, że przeszkodziłem ci w zwycięstwie. No co ty przecież ja bym wygrał jak zawsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 No co ty przecież ja bym wygrał jak zawsze Ty wygrywasz jak mnie nie ma na servie zioooom ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Ty wygrywasz jak mnie nie ma na servie zioooom ! Ty wygrywasz ,bo dawno tam nie bywałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 emtek pojebalo? ✪ eMteK. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 troszq Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 chyba cię poebało ✪ eMteK. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 pojebało Cie emtek ✪ eMteK. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 oszukista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Emtek mnie w to nie mieszaj hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 hahahahah, Emtek napiszę Ci tutorial: to sie robi tak, czekasz aż jakiś psuedo hajt będzie miał he, a Ty sobie do tego czasu latasz z glockiem, wtedy dajesz sobie amx_gungame_level 19 ( na awp), ten hajt co lata z he i tak ma taką rządzę zabijania że sie nie kapnie, zabijasz sobie 3 z awp, masz he i albo zabijasz kogoś z he i wszystko legalnie, albo w ogólnym chaosie dodajesz sobie level i jep nikt się nie kapnie, a poczucie dumy z wygranego gun game bezcenne, wszystkie pr0 w gimnazjum zazdroszczą all rights reserved by konik a.d. 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 no pięknie, pięknie Emtek.. Ty to kurwa udany jesteś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 hahahahah, Emtek napiszę Ci tutorial: to sie robi tak, czekasz aż jakiś psuedo hajt będzie miał he, a Ty sobie do tego czasu latasz z glockiem, wtedy dajesz sobie amx_gungame_level 19 ( na awp), ten hajt co lata z he i tak ma taką rządzę zabijania że sie nie kapnie, zabijasz sobie 3 z awp, masz he i albo zabijasz kogoś z he i wszystko legalnie, albo w ogólnym chaosie dodajesz sobie level i jep nikt się nie kapnie, a poczucie dumy z wygranego gun game bezcenne, wszystkie pr0 w gimnazjum zazdroszczą all rights reserved by konik a.d. 2012 ten pseudo hajt musiał by by ci z twoja inteligencją koniu <algida> btw. ten temat zrobiłem ogólnie dla beki chciałem coś zobaczyć i tyle 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 temat moze i dla beki ale dla mnie to jest zaczatek anarchii... temat jest ku przestrodze, nastepnym razem bede wypierdalal za takie wybryki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 redq nieświadomie mnie udupił ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 redq nieświadomie mnie udupił ^^ świadomie nie świadomie ale oszukiwanie graczy znaczy "cheat" wiec pomyśl teraz co zrobiłeś, jeśli tego żałujesz zrób pokłon do miecza <algida> i nie wkurwiaj REDQ`a tyle w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 przejebales emtek , to tylko gra ... widac dla kogos to cos wiecej Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 lizak masz racje dla mnie to coś więcej a dokłądniej jedyna gra w jaką gram od xx czasu, redqu ja cie wkurwiać nie muszę i tak ktoś inny to zrobi i proszę zakończcie temat już przeprosiłem, a jak dalej będzie pisać to skocze przez okno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts