shizeR. Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Twój nick: shzieR. Twoje steam id: ns Nick Admina , na którego składasz skargę: Amur data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo 15:15 | 19 Luty 2012r. Opis Sytuacji: Amur dał mi bana za niby skracanie na 10h na mapie forest2_final a tam sie skracac nie da i SGC # Na lajcie dostał bana za co?? zobaczcie sami na ss! link do screena: http://img444.imageshack.us/img444/6397/amurlamus.png i jeszcze 1 http://img444.imageshack.us/img444/5630/amurlamus2.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 shizer ty i tak powinieneś dostać bana za to, że jak byłeś w tt skanowałeś przez szybę dzisiaj skarga na ciebie przyszła możesz poczytać ^^ a do tego na lajcie niech się amur wypowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Z tym już wyjaśniliśmy, dostałeś nie słusznie bana na 10h, dostałeś już ub, - Tak moja pomyłka SGC Oszukiwał WSZYSTKICH graczy, ponieważ on i jego kolega grali na jednym koncie, czym zdobywali rekordy... już wyjaśniam. Jeżel na jednej mapie SGC1 nie mógł pobić rekordu, wchodził SGC2 i pobijał ten rekord... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shizeR. Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 sorry Amur ale skarge zlozylem od razu jak mi bana dales Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Już Cię przepraszałem na serwerze ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kml Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Co do SGC to prawda co Amur mowi. Po drugie SGC duzo razy wychodzil po za teren TT. Amur moze to potwierdzic. Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
shizeR. Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 nom nom Amur zrobilem ta skarge bo sie wkurzylem po tym jak dostalem 10h za skracanie ;O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts