Bebej19 Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 [AMXBANS] Zbanowany przez T!G3R [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'reconecty' [AMXBANS] Czas: '4 godzin' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:47669655' [AMXBANS] Twoje IP: '195.74.51.213' Tak oto wygląda ''wyciąg'' z mojego say Dostałem bana za reconecty lecz ich wcale nie zrobilem . Jest to jusz druga taka pomyłka tylko, że w pierwszej admin przeprosił mnie i napisał do innego admina po UB dla mnie. Mam nadzieje, że T!G3R dostanie jakies upomnienie a ja UB bo nie mam zamiaru czekac do 20:16 asz mi ban przejdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Haha znowu Ty Jeśli to znowu pomyłka to widocznie masz strasznego pecha. Jak się domyślacie to ja go wczoraj przez pomyłkę zbanowałem (później pisałem do emteka a on musiał sobie lvle dodawać na gg ) Bebej19 jednak pamiętaj,że jeśli robiłeś jednak reconnecty to unbana nie będzie (kiedyś robiłeś a że miałem dobre serducho to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebej19 Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Tak tak wiem twoje słowa "Ale wiesz, że ci się należało" no tak ale dziś tak nie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Hehe, no widzisz ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebej19 Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Kto przyjmnie to podanie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebej19 Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Cy ktoś mi da BU bo ja chciałbyb dziś pograć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebej19 Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 to se dziś nie pogram widzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 a ja chciałbym ci powiedzieć,że już dzisiaj to nie raz robiłeś recconecty ale nie zbanowałem tylko zamieniałem w zombie więc ten ban i tak ci się należy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 bOBEJ MI TEZ JUZ PODPADLES PARE RAZY Z TYMI RECONEKTAMI SRY CAPSLOK wiec na moje odpocznij i przemysl to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebej19 Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Bebej19 jak coś chyb że czytać nie umiesz ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 twój nick jest nie ważny Do Zamknięcia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 popraw pisownie... NIE Z PRZYMIOTNIKIEM PISZE SIE RAZEM! ja tobie dalem za obraze na 4 h wczesniej... naucz sie pisac poprawnie... bo wioche siejesz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Mam nadzieje, że T!G3R dostanie jakies upomnienie a ja UB bo nie mam zamiaru czekac do 20:16 asz mi ban przejdzie. kurwa nie dosc ze ciebie przeprosil to upomnienie ma byc... kpisz kurwa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 odczekał swoje i jeszcze się prosi o bana .... dałem mu dzisiaj za recconecty Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 co sie dzieje ze tym gosciem ze tak bany lapie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 cały czas robi recconecty bez opamiętania Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 no to ban , i w koncu sie skonczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 no to ban , i w koncu sie skonczy już właśnie dostał parę banów ale i tak dalej robi rc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 No to parszywa gnida, mi obiecywał ,że już nie będzie. Stracił już u mnie całkowicie, jak będzie coś przy mnie robił to dostanie na tydzień banana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 a pewnie , i jeszcze jakies zale na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 może jednak ten temat do zamknięcia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebej19 Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 Tak dziś dostałem bana za "zbugowanie" od T!G3R no tak jak jest admin to moze wszystko dziwne tylko jest to, że z 1 postem dostał admina a tak jak coś to ostatniego rc zrobiłem jak mnie gościu zbugował :> poczym dostałem bana na 1h A jak pisze do T!G3R, żeby se poczytał co o nim ludzie piszą na forum to pisze abym spierdalał bo da mi bana i to nie jest dziwne, że na niego jest co 3 skarga na forum i nic nie dostaje. :hmmm: Tak oczywiście czyli, że jednak jest coś z nim nie tak a może zapłacił za admina albo to jest czyjś kolega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Tak dzić Po 1. Ogarnij język polski Po 2. Zapewne zbugowałeś na tyle ile cię znam i teraz płaczesz na forum ( :'( ) Po 3.Nie robimy recconectów na serwerze ( ja już za te wszystkie rc bym dał ci bana na tydzień,więc i tak ci sporo opuścił bana ) Po 4.Wszystkie skargi są od ciebie i myślę,że powinieneś mieć perma. Po 5. POWINIENEŚ DOSTAĆ WARNA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T!G3R Prawdziwy Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Tak wiec postanowilem na pisac co kolwiek (zeby nie bylo) w tym zalosnym temacie. Twoje zachowanie jest smieszne (co do wczesniejszej sytuacji) walisz reconecty za reconectem a pozniej zale na forum "co ja takiego zrobilem, to nie ja" itd. moze jestes zdania ze ja tobie tego nie udowodnie czy cos moze demka trzeba nagrywac ?? A jak pisze do T!G3R, żeby se poczytał co o nim ludzie piszą na forum to pisze abym spierdalał bo da mi bana i to nie jest dziwne, że na niego jest co 3 skarga na forum i nic nie dostaje. :hmmm: Jestes pewny ze wogole tak bylo? Zacznijmy od tego ze przed tym co powiedzialem zastanowilem sie jakich slow uzyc zeby nie bylo znowu twojego spamu na forum, i w wypowiedzi skierowanej do ciebie nie uzylem ani jednego slowa wulgarnego (mozemy popytac ludzi co grali wtedy na serwerze) Moim zdaniem jezeli chcesz tak dalej wywijac na serwerze, wrabiac kogos w cos (z mysla aby ktos stracil admina) Powinienes ladnie sie pozegnac z graczami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebej19 Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 OOooo... 3 post ładnie. T!G3R Prawdziwy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts