Never Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Witam. Chcę wam przedstawić poradnik wiejskiej-chaty by Never dla początkujących ! Najpierw opowiem wam o co chodzi w Modzie Zombie. Na serwerze jest zainstalowany Plauge Mod 5.0.8,w tym modzie chodzi o to,aby ludzie uratowali świat przed T-Virusem, czyli mówiąc inaczej chodzi o to aby ludzie pozabijali zombie ( ludzi zarażonych T-Virusem ). Gdy ludzie zostaną zarażeni to zapanuje na świecie wielka plaga zombie,które nie będą mieli się czym żywić,więc będą jedli siebie nawzajem oraz zwierzęta. Ludzie stworzyli bronie najnowszego rodzaju oraz różne przedmioty , które służą do tylko i wyłącznie powstrzymania zombie przed zagładą świata.Można je otrzymać za Ammo Paki,które pochodzą z zombie,aby zdobyć je trzeba zabijać ludzi zarażonych T-Virusem lub zombie musi zarazić zdrowego czlowieka. Istnieje 5 trybów gry : 1. Zwyczajna rozgrywka ( jeden zombie musi zarazić innych zdrowych ludzi ) 2. Survivour ( czlowiek zdrowy,który posiada bardzo dużo życia, ma również miniguna z nieskończonym ammo 3. Nemezis ( Przywódca zarażonych ludzi,posiada on bardzo dużo życia,potrafi zrobić bardzo długi skok,z jednego uderzenia zabiera 150 życia oraz 650 życia.) 4. Wielokrotna Infekcja ( Na mapie pokazuje się wielu zarażonych ludzi ) 5. Plauge ( na świecie powstają z grobów Survivour oraz Nemezis rodzi się kilki zombie oraz kilku ludzi ) Kiedy ludzie złapali paru z zombie postanowili robić przeróżne badania oraz operacje. Podawali różne leki,aby znalezć antidotum, okazało się że antidotum składa się tylko ze spirytusu, lecz po jakimś czasie ludzie postanowili mieszać składniki i chcieli wiedzieć co może stać się z takim zombie ? Zarażeni ludzie zaczeli przechodzić przeróżne mutacje i ludzie nie mogli nad tym zapanować. W ten sposób powstało parę ras zombie oto one : 1. Klasyczny zombie ( ten na ,którym nikt nie operował ) : Posiada on różne zalety i wady, ma dużo życia,ale wolno biega. 2.Raport Zombie ( operowany ) : Posiada bardzo mało życia 1400,Bardzo szybko biega,ma bardzo wielkie odrzucenie . 3.Lekkie Zombie ( operowany ) : Posiada mało HP 2000,potrafi wysoko skakać,ma duże odrzucenie. 4.Grube Zombie ( operowany ) : Posiada on bardzo dużo życia 3600,dosyć wolno chodzi,bardzo małe odrzucenie. 5.Pijawka Zombie ( operowany ) : Posiada mało życia 2000,ma spore odrzucenie,wysysa krew czyli zabiera więcej życia z człowieka. Każdy zarażony człowiek posiada głowę nieznanego potwora. Można nią rzucać, zabiera ona małe obrażenia ( 4-2hp ), potrafi wyrzucić człowieka ze swojego bunkieru. Wygląda ona tak : Ludzie stworzyli dla siebie specjalne przedmioty,oraz bronie przeciwko zarażonym ludziom : 1.Napalm Nade ( granat podpalający ) 2.Frost Nade ( granat zamrażający ) 3.Flare ( granat oświetlający ) 4.AWP Magnum Sniper 5.M249 Para Machinegun 6.SG550 Auto-Sniper 7.G3SG1 Auto-Sniper 1.Noktowizor ( oświetla gdy jest ciemno ) 2.Laser ( jest on do zabijania zombie ) ( użycie lasera : kup laser /lm następnie przytrzymaj P ) 3.Nieskończona Amunicja 4.Bomba 5.Radar Scannecer ( pokazuje zombie na radarze ) 6.Anti Infection-Armor (Dodaje 25 % pancerzu przeciwko zombie ) 7.MiniGUN! ( minigun jest taki sam jak u survivora posiada 300 ammo ) Gdy zombie zaczęli umierać,to postanowili wyprodukować swoje własne przedmioty : 1.Antidotum ( można się nim uleczyć i zamienić spowrotem w człowieka ) 2.Szaleństwo Zombie ( można przejść przez 10 sec nie otrzymując obrażeń ) 3.Bomba Zarażająca ( zaraża ludzi w pobliżu odpalenia bomby ) 4.Skoczek (potwór,który odpycha i zadaje obrażenia ) 5.Kup HP! ( dodaje 2000 HP do życia zombie ) 6.Radar Scanner ( pokazuje żywych ludzi na radarze ) Są też specjalne bronie oraz kurtki ale to tylko dla najbogatszych ( Vipów ) Ten Ekwipunek składa się z najlepszej metalu na świecie ! Oto ta Broń ! Posiada ona dwa tryby strzelania ! Najbogatsi ludzie zazwyczaj posiadają też kurtki,które mają 125 ochrony oraz mają powiększone życie 250 HP ! PORADNIK BY NEVER DLA WIEJSKIEJ-CHATY PROSZĘ O NIE KOPIOWANIE ! T!G3R Prawdziwy and ✪ eMteK. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 fajnie, fajnie tylko trzeba coś z tymi obrazkami zrobić, żeby były od razu powiększone bez klikania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 wiesz jak próbowałem to tylko mi wyskakiwało, że za dużo grafiki czy coś w tym stylu,więc musiałem takie coś zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 pewnie ograniczenie jest na tym nowym skrypcie forum musze sie Vursa zapytac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 no pewnie tak bo jak były takie foty jak jest survivor to nie mogłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
T!G3R Prawdziwy Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 No, no... ladnie. Widac ze sam to robiles + dla Ciebie. Nomym graczom napewno sie przyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 elegancko;] zobacz moj poradnik ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 no wiem wiem mój to pikuś przy tym,ale za to mój jest aktualny ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 ;] spoko luz wazne ze cos sie dzieje ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts