oneshoot kamil Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Imie:Kamil Wiek:14 Nick w cs'e: OneShoot | KAmil Nick STEAM:Nie posiadam steam ale będzie Ile grasz na serwerach wh? Jail Break i Cod Mod Chociaż więcej na JB Średnio godzin? :5-6 może i więcej ;d Zajęcia:Gram w piłkę nożną i siatkówkę....Najbardziej lubie grać w Counter-Strike Miałem admina? :Tak dużo razy Gdzie? :Na innych serwach JailBreak Umiejętności :Znam amx 10/10 Co mogę zaproponować? :Że będę dobrym adminem...... Dlaczego ja? :Będę ogarniał tych którzy nie ogarniają serwa...jak nie ma adminów na serwie to jak ja zcasami gram to fk wszyscy robią i wgl...Będę pilnował porządku..POprostu chcę być adminem aby pilnować porządku an serwie:D Czy będę dawał Składkę na admina?:Oczywiście że tak... Mam nadzieje że Będziecie na TAK ....Bedę Wywiązywał sięz roli admina jak tylko mogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 nie znam, zgubiłeś podpunkt z reklamami i wydaje mi się, że wiek nie przejdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneshoot kamil Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Nom to jak coś to ja dorobie jak już weźniecie mnie na admina to ja zrobie dużo reklam ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Jak chcesz być adminem, najpierw naucz się Języka Polskiego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Łooooo.... ja już na NIE. smd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 zresztą podanie bez reklam nie rozpatrywane Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneshoot kamil Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Ale zrobie Teraz niech wszyscy zagłosują a jak będą a tak to obiecuje że zrobie tyle reklam ile będziecie chcieli ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Najpierw reklamy potem sie wypowiemy, poki co jestem na nie z powodu brakow w ortografii lub brakow na polce ze slownikami. Do tego brak reklam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Nom to jak coś to ja dorobie jak już weźniecie mnie na admina to ja zrobie dużo reklam ok? U mnie odpada na 100 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneshoot kamil Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 OK.Mam nową klawiaturę i nie ogarniam ...jeju że co źle coś napisałem i po adminie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 u mnie NIE ! i tak myślę,że już do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 No ja jestem na nie poniewaz spaliles podanie na calej lini poniewaz jezeli chcesz admina to masz pierw reklamowac a nie jak ci damy to wtedy, gdybys odrazu to napisal byl bym na tak poniewaz dlugo z toba gram i widze jak ogarniasz miales juz adma na tym samym serwie co ja ale z tymi reklamami przykro mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneshoot kamil Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 OK.Mogę tylko przeprosić to ja ja dorobie ok.panowie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 oneshoot kamil, smd. and _ToMeK_PrZyJaCi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Proszę cię Kamil nic już nie pisz bo załamujesz mnie i jeszcze bardziej siebie ośmieszasz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 OK.Mam nową klawiaturę i nie ogarniam ...jeju że co źle coś napisałem i po adminie ? haha padłem To masz klawiaturę dla "innych". Jak tak to nie pisz tutaj więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneshoot kamil Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 To co mogę dorobić reklamy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Koleś, już się wystarczająco wygłupiłeś. Zrób reklamy i pomóż serwerowni ale admina raczej nie dostaniesz. Musisz po prostu do niego dorosnąć. Sam zobacz ,że my cały czas zwracamy Ci uwagę. Podanie bez reklam nie jest wcale rozpatrywane, Twój wiek jest za niski, oczywiście zdarzają się wyjątki ale w tym przypadku nie masz na co liczyć. Lecz nie zrażaj się zaraz i nie strzelaj min ,tylko spróbuj ponownie za jakiś czas. Nie mówię za tydzień, dwa. Zacznij się starać, na samym podaniu padłeś. oneshoot kamil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneshoot kamil Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 Wiem wiem i serdecznie chciałem przeprosić za to że się aż tak spaliłem ;( no cóż to chyba tyle z mojej strony spróbuję za pare miesięcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ToMeK_PrZyJaCi Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Miesięcy?? Najlepiej o za parę Lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 tomek ty też zepsułeś swoje podanie więc zastosuj się do swojego posta Miesięcy?? Najlepiej o za parę Lat Pomyśl zanim coś napiszesz ... Do Zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts