Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Imie:Kamil

Nick w cs'e: OneShoot | KAmil

Nick STEAM:Nie posiadam steam :D ale będzie

Ile grasz na serwerach wh? Jail Break i Cod Mod Chociaż więcej na JB :D

Średnio godzin? :5-6 może i więcej ;d

Zajęcia:Gram w piłkę nożną i siatkówkę....Najbardziej lubie grać w Counter-Strike

Miałem admina? :Tak dużo razy

Gdzie? :Na innych serwach JailBreak :)

Umiejętności :Znam amx 10/10

Co mogę zaproponować? :Że będę dobrym adminem...... :)

Dlaczego ja? :Będę ogarniał tych którzy nie ogarniają serwa...jak nie ma adminów na serwie to jak ja zcasami gram to fk wszyscy robią i wgl...Będę pilnował porządku..POprostu chcę być adminem aby pilnować porządku an serwie:D

Czy będę dawał Składkę na admina?:Oczywiście że tak... :)

Mam nadzieje że Będziecie na TAK ....Bedę Wywiązywał sięz roli admina jak tylko mogę :)

No ja jestem na nie poniewaz spaliles podanie na calej lini poniewaz jezeli chcesz admina to masz pierw reklamowac a nie jak ci damy to wtedy, gdybys odrazu to napisal byl bym na tak poniewaz dlugo z toba gram i widze jak ogarniasz miales juz adma na tym samym serwie co ja ale z tymi reklamami przykro mi.

Koleś, już się wystarczająco wygłupiłeś. Zrób reklamy i pomóż serwerowni ale admina raczej nie dostaniesz. Musisz po prostu do niego dorosnąć. Sam zobacz ,że my cały czas zwracamy Ci uwagę. Podanie bez reklam nie jest wcale rozpatrywane, Twój wiek jest za niski, oczywiście zdarzają się wyjątki ale w tym przypadku nie masz na co liczyć. Lecz nie zrażaj się zaraz i nie strzelaj min ,tylko spróbuj ponownie za jakiś czas. Nie mówię za tydzień, dwa. Zacznij się starać, na samym podaniu padłeś.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.