Chirurg.WIADRO Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Imie: Damian Wiek: 18 (w marcu 19) Nick w cs'e: CiemnaStrefa_Chirurg Nick STEAM: mazur2345 Ile grasz na serwerach wch? : Sporo Średnio godzin? : Jak mam wolny czas to nakurwiam w cs'a Zajęcia: Uczę się, piła nożna, muzyka, cs. Miałem admina? : Tak Gdzie? : Tutaj na war3 póki nie padł. Umiejętności : Zajebiste Co mogę zaproponować? : Sumienna praca, nie wywyższanie się rangą admina w różnych sytuacjach. Nakurwianie banów dla graczy posiadających wspomagacze Próba ponownego rozkręcenia WAR3 Dlaczego ja? : Dlaczego ja? to nie serial to styl życia. Czy będę dawał Składkę na admina?: yhy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Ani razu Cię nie widziałem. Grasz późnymi porami czy jak ? Swojego czasu siedziałem ostro na 4fun po 3-6 godzin dziennie. Od 10 dni rzadko siedzę ale jest to spowodowane turniejem. Co mogę zaproponować? : Summienna pracaDlaczego ja? : Dlaczego ja? to nie serial to styl życia Nie wiem, jakoś mnie to nie śmieszy Rozpisz się własnie w tym punkcie. Ja jestem neutralny ,bo Cię nie znam z serwera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Grałem kiedyś jeszcze na innych nickach ExXiT, AxE i jeszcze jakieś ale nie pamietam ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 AxE Takiego gościa kojarzę ale wydawało mi się ,że jego nick jest z małych liter mianowicie "axe". I nawet dwa dni temu go widziałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 za ale nadrób ostatni punkt z reklamami ale skoro byłeś tutaj adminem za dawnych czasów na war3 i dobrze tę funkcję sprawowałeś to myślę, że to tylko formalność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 nadrób ostatni punkt z reklamami O właśnie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Z tego co wiem nikt nie narzekał ;P To jest ktoś inny teraz mam taki nick jak napisałem. Reklamy to nie problem było trzeba dużo zrobić dla war3 ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Znam grał na war3 wiem, że musiał zrobić przerwę odnośnie cs'a. Moim zdaniem funkcja admina mu się należy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Chirurg - stara dupa, oj bardzo stara bez zbędnego pierdolenia - jestem na TAK ✪ Zinbo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Znana morda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 jestem na tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 ok. podeslij emtekowi steamid na pw. i nadrob reklamy :> ✪ Zinbo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 znam i na tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts