VooFy Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Nick: VooFy Adres IP / SteamID: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez BumBleBee | GSP | [AMXBANS] Zostalo Ci 7 godzin , 12 minut i 32 sekund do konca bana. [AMXBANS] Zbanowany nick : VooFy [AMXBANS] Przyczyna : ' Zabijasz na Killday ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 26701409 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 77.255.82.170 ' [AMXBANS] ======================================= Nick admina banującego: BumBleBee | GSP | Opis sytuacji: Witam, dostałem bana, lecz chcę się wytłumaczyć. W regulaminie jest: - Zabicie CT na chowanym, ganianym, KillDay'u = 10 godzinny gips. Ok, wszystko rozumiem, ale ja broniłem się. Sytuacja wyglądała tak, biegam sobie po mapie zabijam tt i nagle wybiega mi CT i zaczyna do mnie strzelać, to ja odruchowo go zabiłem, bez żadnego tłumaczenia od razu dostałem bana... a przecież można było to wyjaśnić, według mnie ban nie słuszny, gdyż celowo nie zabiłem, a ponadto był czas 0:00... Skąd miałem wiedzieć, że po czasie CT nie zabija, skoro do mnie strzelał? Wcześniej też strzelał do nas CT po czasie 0:00 i zabił go ktoś inny... Za takie coś bany są według mnie nie na miejscu, bo w ogóle admin banujący nie widział sytuacji, tylko od razu wlepił mi bana. Pragnę także poinformować, że po raz pierwszy grałem na waszym serwerze, a prawda jest taka, że każdy jail ma inne zasady i zawsze czytam je przed wejściem, nie było mowy o czasie 0:00, to ciekawe jakby ktoś inny zareagował, gdyby ct strzeał do niego... Dodam jeszcze, że nie działa kilka pluginów na waszym serwerze i są błędy... (niedziałający regulamin, który na pewno się przyda innym graczom, aby nie popełnili głupiego błędu i dostali za to bana bezsensowngeo). Proszę o wyrozumiałość i powagę zaistniałej sytuacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Ładnie napisane odwołanie. Podepnijcie to i niech to będzie wzór dla newbie ;] . Co do tematu to ja nie grywa na Jail ale rozumiem całą sytuację. Proponuję wprowadzić do regulaminu jakąś notkę i dać UB ( jeżeli jeszcze ma ) wyraził skruchę i przeprosił. VooFy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Sorry ze ci niedalem wyjasnic ale kilka osob napisalo mi na u@ ze specjalnie to zrobiles wiec rozumiesz chyba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kona-Chan Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 No to wyjaśnione prosze dać mu ub i close Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooFy Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Już ban dawno minął, proszę o zamknięcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts