BumBleBe Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Imie: Maksymilian Wiek:15 Nick w cs'e: BumBleBee | GSP | Nick STEAM: brak Ile grasz na serwerach wch? : dosc dlugo niepamietam ile dokladnie Średnio godzin? : 3-5 (w soboty tak z 8-10) Zajęcia: Pilka nozna, Siatkowka Miałem admina? : Tak i to duzo Gdzie? : niepamietam ( mniej wiecej na waszym JB) Umiejętności : znam komendy amx 9/10 Co mogę zaproponować? : reklamy, porzadek, kulture Dlaczego ja? : mam juz dosc dlugo admina i mysle ze sie do tego nadam Czy będę dawał Składkę na admina?: Oczywiscie jezeli bd trzeba to tak Linki do 10 reklam: na 2 stornie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Mało co ciebie widzę na serverze, do tego na zm grasz chyba dopiero od 2 -3 dni. Póki co to jestem neutralny wobec twojego zgłoszenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 widziałem cię na serwerze dwa lub trzy dni ;] Jeśli mógłbyś pograj trochę na zombie ogarnij poradniki jeśli potrzebujesz (wątpię ) Neutral Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 Ja ogolnie w cs gram juz z 6-7 lat wiec wiekszosc serwerow gralem Cod/Diablo najczesciej Zombie pozniej JB tak se zmieniam roznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Ja ogolnie w cs gram juz z 6-7 lat wiec wiekszosc serwerow Szkoda,że nie na wsch to bym był na tak ;] Ale pograj więcej na tym zombie modzie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Tak jak wyżej... Widzę ,że nadrabiałeś sobie postów w innych podaniach ale nie spamowałeś. Myślę ,że gdybyś pograł jeszcze więcej to byłbym na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 ja na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 ej on chce adma na ZM ????? jasne ze na nie...! kurwa myslalem ze na innym serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 a czego to nie na zm?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Janusz to widać jak oceniasz Już każdy wie, za mało grasz poprostu musisz więcej pograć Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Nie widze ciebie na zm. Nie znam ciebie dlatego tobie nie ufam. Nie udzielasz sie na forumi dlatego ciebie nie znam. Skad moge wiedziec ze nie zepsujesz atmosfery serwera adminowaniem twoim? nie ufam tobie. jezeli po tym poscie pokazesz sie na serwerze i forum co graniczy z cudem to masz szanse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 dzisiaj sie poudzielam i powbijam na serwery moze niewidziales mnie bo na siebie nietrafiamy ale teraz lece do sql nq Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Nie widze ciebie na zm.Nie znam ciebie dlatego tobie nie ufam. Nie udzielasz sie na forumi dlatego ciebie nie znam. Skad moge wiedziec ze nie zepsujesz atmosfery serwera adminowaniem twoim? nie ufam tobie. Jeżeli tak to ja się pytam - dlaczego on składał podanie :< Teraz mówi ,ze będzie grał, udzielał się na forum jakby wcześniej tego nie robił. Trzymam Janusza stronę - on często gra i zna ludzi. Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 No ja gram codziennie i go nie widzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 Za duzo teraz nie gram poniewaz mam teraz same sprawdziany i kartkowki przez najblizsze 3 tygodnie ale pewnie to oleje Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Za duzo teraz nie gram : dosc dlugo niepamietam ile dokladnie kolego nieporozumienie chyba. Ja czesto teraz nie gram bo nie mam sił... tu nauka tu gra tu kobieta tu jedzenie tu sranie na wszystko trzeba miec czas. ale ja ciebie bardziej kojarze z DR na 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 z jb jeśli już Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serim Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Ja na Tak!!.. Widzę Cię na serwerze często. Ogarniasz , lecz twój brat. Lepiej by było jakby wgl nie grał na twoim koncie . Wchodzi na ZM , opowiada przez mikro jakieś bzdety. Mimo to iż ja też mam 14 lat , dzisiaj skończyłem , nie wydzieram się przez mikro jak twój młody . xD Popraw to hehe . Ale ogólnie jestem na TAK Janusz , ja gram , hmmmm 4 dni już na ZM , ale widziałem Cię tylko raz, a gram cały czas. Więc nie dziwne że go nie widziałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 hmm ja widziałem go 3 razy na serwerze a jestem praktycznie cały czas No chyba,że on zawsze wbija kiedy jestem na spekcie,bo wtedy mnie nie ma :cfaniak: Udzielaj się na forum ( Nie baw się w górnika tylko ) Graj na serwerze itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 Ok wszystko poprawiam a z tytanowym gralem tez na DR i z tad mnie kojazy serim ogarne brata i sto lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 chyba mam coś zwalonego ;x pokazało mi,że tylko na cs reksio jest reklama sprawdz ktoś inny Link to comment Share on other sites More sharing options...
T!G3R Prawdziwy Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Faktycznie jest cos z tymi reklamami dla mnie zadna sie nie odpalila poprawnie. Popraw to a bede ZA ! Gralismy troche na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Ok wszystko poprawiam a z tytanowym gralem tez na DR i z tąd mnie kojazy :-) serim ogarne brata i sto lat. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Umowmy sie tak ze zrobisz 10 nowych reklam i dodam Ci adma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts