Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

World of Tanks

dago86
 Share

Recommended Posts

14516.2.jpg

http://worldoftanks.eu/ info http://pl.wikipedia.org/wiki/World_of_Tanks

od siebie hm... na poczatku gra wkurwia ale jak sie pozna o co chodzi itd to nawet wciąga, bez konta premium da sie grac bez problemu (premium daje tylko więcej doświadczenia i kredytów). Ja napierdalam szwabskimi machinami ale podobno ruskie sa wypas. Zajebisty jest system zniszczeń. Gra co jakis czas jest aktualizowana sa dodawane nowe czołgi (nawet polskie maja byc w najbliższym czasie) mapy itd. O losie bitwy, pokonaniu innego czołgu itd decyduje strategia i ogar w drużynie, jak masz ochotę sam

jechać środkiem drogi nawet najzajebistszym czołgiem skonasz szybko... , prócz czołgów są jest jeszcze artyleria i niszczyciele czołgów. Jak ktoś szuka kolegów (frendsy) mój nick dago86

9a64ad6128426df4e3667cee70089e6e.jpga51bdb3cd2bc0b0ec24d390360dc6f53.jpg

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Calego nie czytalem wiec zeby nie bylo.

Są Polskie czolgi ale ktos mowil ze sa na Premium ( w tym rudy 102 xD) a no i poza tym nie warto inwestowac w premium bo jeden dzien kosztuje moze (nie wiem jak jest teraz) bodajze 20 $ A no i wątpie czy sie "razem" spotkacie na bitwie bo dobieraja wg. poziomu i innych gowien. By grac razem musilibyscie sie zlozyc na Premium i utworzyc pluton :P w co wątpie.

Probowalem grac w wota ale blad mi wyjebuje (krytyczny) i nie znalazlem rozwiazania. To tyle i powodzenia w jezdzie na traktorze xD (dla poczatkujacych <bodazje jakis niemiecki czolg od 1 lvla>)

Jak sie myle prosze mnie poprawic :-)