Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie :))

NoBEQ
 Share

Recommended Posts

Imie:Radek

Nick w cs'e: NoBEQ'

Nick STEAM: NoBEQ'

Ile grasz na serwerach wch? : Kilka miesięcy :)

Średnio godzin? : 3-5h w weekend oczywiście więcej

Zajęcia: Uczę się, No i pogrywam w cs'a

Miałem admina?: Nie :/

Gdzie? : -

Umiejętności : hmmm myślę że nie są takie złe xD, czasami idzie lepiej lub gorzej

Dlaczego ja? :A więc. Myślę że przyda się moja pomoc z tego co zauważyłem wiekszość adminów gra wieczorem a ja jestem prawie codziennie od 13 a dosyć często pojawiają sie czity a także ludzie bez kultury. Więc zawsze mogł bym to ogarnąć. Mam poczucie humoru i oczywiście mikrofon.

Czy będę dawał Składkę na admina?: Oczywiście.

Linki do 10 reklam:Można zrobić chcę wiedzieć czy mam jakieś szanse, na zdobycie tej zacnej funkcji :)

1. Słabo Cię kojarzę, grasz od niedawna

2.

Umiejętności : hmmm myślę że nie są takie złe xD, czasami idzie lepiej lub gorzej

lekko nie zrozumiałeś tego punktu

3.

Linki do 10 reklam: Można zrobić chcę wiedzieć czy mam jakieś szanse, na zdobycie tej zacnej funkcji :)

hahahahahahahahahhahahaha

JESTEM NA NIE, nie zniechęcaj się! Może kiedyś zmienię zdanie, a może znajdzie się grono ludzi na tak i dostaniesz tą zacną funkcje.

Postów 1

Rejestracja 22 minuty temu

No proszę Cię -.-

Linki do 10 reklam: Można zrobić chcę wiedzieć czy mam jakieś szanse, na zdobycie tej zacnej funkcji :)

Aby mieć jakieś szanse musisz własnie zrobić te reklamy. Od tego zaczynasz. Jeżeli to zrobisz to my widzimy ,ze sie starasz. Uzupełnij ten punkt.

dMg na forum zaglądałem wcześniej ale jakoś nie było chęci rejestracji :) Może i masz racje że źle zrozumiałem co do umiejętności. Myślałem że chodzi o te w csie.

Narazie 4 będzie wiecej :)

http://cs-soplica.co...iejska-chatapl/

Wiejska-chata.pl

Wiejska-Chata.pl : Serwery Counter Strike

http://csforum.pl/vi...hp?f=201&t=1682

Never możesz mi wyjaśnić na czym polega jego "żałosność"? xD

tak mogę polega ona na tym ;]

Nie zrozumiałeś tych punktów ....

NoBEQ szczerze powiedziawszy nie widuję Cię za często, może nie zwróciłem na Ciebie uwagi, jeżeli jesteś częściej niż mi się wydaje to sory, ale w tym momencie na NIE. Daj się lepiej poznać ludziom, udzielaj się na forum (nie chodzi mi tu o niepotrzebne napierdalanie postów, które nic nie wnoszą P.W.) graj na serwerach jak najwięcej, a może niebawem moja postawa ulegnie zmianie.

nie zniechęcaj się!

Dokładnie! nie zniechęcaj się!

Cu

• 1 month later...

Ola nie napisałem że jak dostanę admina to zrobie reklamy, tylko chciałem zobaczyć czy ktokolwiek mnie poprze... (ty też jakoś odrazu nie robiłaś)

Co do osoby Takus. Bezmyślne nabijanie postów nic wiecej.

Nowa osoba do mnie to mówisz? Data rejestracji tego osobnika: Dziś 00.19

Mała aktywność, ciebie nigdy nie wydzialem na serwie 4EVER

eMteK. nadal? twój pierwszy post w tym temacie oO

NoBEQ nie dyskutuj i nie kwestionuj naszych słów. To nie Ty ustalasz tutaj reguły więc daruj sobie gadkę typu zrobię reklamy gdy będę mieć admina.

Składając podanie masz obowiązek uzupełnić wszystkie podpunkty inaczej podanie jest nieważne.

Jestem na nie i zdania nie zmienię.

Weź sie naucz czytać ze zrozumieniem. Przeczytaj mój pierwszy post potem ten #14. A teraz przeczytaj sobie co napisałeś. Jeżeli nadal uważasz że napisałem że zrobie reklamy dopiero jak bede miał admina. To gratuluję. Ja nie muszę mieć tego admina. Tylko szybkość działania adminów na tym servie jest dosyć długa. Jest was mało. Sam przyznał to dziś rekin jebany (jak się domyślam to Jaśnie Pan na forum) Większość woli sobie pograć a dopiero jak widać perfidnie że ktoś czituje to dopiero jest reakcja. Nawet nie ma do kogo napisać jeżeli jest cheater na serwie bo żaden z adminów (oprócz Firebladera i Kampera) nie przyjmie zaproszenia bądz nie zaprosi do znajomych na steam.

Można zrobić chcę wiedzieć czy mam jakieś szanse

1. Jeżeli nie rozumiesz tego co piszesz to współczuje.

2. Zdanie "zrobię reklamy gdy będę mieć admina" jest według mnie równoznaczne z tym ,że zrobisz reklamy "gdy dowiesz się czy pozytywnie oceniamy twoją osobę" .

Do tego poprzez twoje gówniane odzywki możesz być pewien ,że nigdy nie będę na tak.

to że nie napisałem wcześniej posta nie znaczy, że tu nie zaglądałem. Jestem Opiekunem tego serwera więc moje wypowiedzi w tym dziale są święte więc jak już wspominałem na nie. Adminów może i nie jest za wiele, ale dają sobie rade, a jeśli już ktoś ma dostać admina to konkretna osoba.

To niech zaczną być online bądź grać nie tylko od 17 do nocy ale także w godzinach południowych. Dosyć często wchodzi sobie ktoś z aimem i pograne wszyscy wchodzą na specta albo wychodzą z serwa. Rozumiem że admini mają swoje sprawy ale jeżeli mają tego admina to są do czegoś z obowiązani.

Do tego moja uwaga. Admin jak wchodzi zawołany przez kogoś niech zmieni sobie nick. Z tego co zauważyłem jest kilku cheaterów którzy widocznie znają nicki adminów którzy banują. Bo jeżeli tylko się pojawią żadnego cheatera już niema.

oj nie wiem jeżeli mogę się wypowiedzieć to

Miałem admina?: Nie :/

Gdzie? : -

Dlaczego ja? :A więc. Myślę że przyda się moja pomoc

jak możesz pomóc skoro nie miałeś admina wcześniej ?

jakąś teorie masz z obsługą panela do Admina?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.