Never Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Opis : Ten oto plugin potrafi pokazać ile dany gracz grał na serwerze. Pomaga to na wybieraniu na admina,ponieważ jak zauważyłem to w niektórych podaniach ludzie piszą "no nie wiem sporo" lub "a tam nawet sporo gram" Więc za pomocą tego pluginu możemy sprawdzić ile grał dana osoba ! Można sprawdzić ile grał 2h lub naprawdę 20h ! INSTALACJA PLUGINU : 1.Plugin .amxx dodajemy do addons/amxmodx/plugins/ i tutaj wkładamy plik .amxx 2.Plugin .sma dodajemy do addons/amxmodx/scripting/ i tutaj wkładamy plik .sma 3.Dopisujemy linię czas_gracza.amxx do addons/amxmodx/configs/plugins.ini Moduły - nvault Komendy : Komenda na zobaczenie wybranego gracza przez ile grał na serwerze amx_czas <Nick wybranego gracza> ( Komenda tylko i wyłącznie dla Admina ) /15graczy Pokazuje 15 graczy,którzy najwiecej grali na serwerze . W razie problemów proszę pisać GG lub PW. Plik podaję na przeklej,ponieważ nie mogę załączyć pliku Powiem, że źródło to amxx.pl ale jednak znalazłem na innej stronie Ten Plik został edytowany przeze mnie . Błąd Nie masz uprawnień do wysyłania tego typu plików Plik do pobrania -------> PRZEKLEJ - Czas Gracza Wiejska Chata .rar. - Filmy, muzyka, zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Sam pisałeś plugin? Jeżeli nie to podaj źródło na końcu tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 sam pisać nie pisałem akurat tego ale edytowałem można zobaczyć w .sma ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts