Johny. Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Witam Chciałbym przedstawić wam propozycje: 1.W FD niemożna pod żadnym pozorem wejść do GR 2.CT może kampić w GR Wyjaśnienia 1.W życiu Prawdziwym nikt by nie dał żeby więźniowie wchodzili do pomieszczenia z bronią a poza tym FD jest po to żeby 1 dzień mieć wolny (brak poleceń) a nie żeby wszyscy się zabijali 2. TO co na górze FD nie będzie krótkim dniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 bez sens to nie jest prawdziwe życie tylko gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny. Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 chodzi żeby ta gra była bardziej realistyczna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 jak byłem pary razy na serwerze to i tak zauważyłem , że jest dosyć realistyczna, ale po co przesadzać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Ja tam jestem za propozycja, na starym jailu tak mielismy i byl to zdecydowanie lepszy pomysl bo wiezniowie sami sobie wymyslali zabawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuHeHe Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Też jestem ZA , bo na FD tak powinno właśnie być, że CT kampi w GR, a TT sie bawi sobie na mapie i po niej gania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 to se róbta co chceta ;P i tak tam nie zaglądam często, a teraz w ogóle mnie tam gra rajcować nie będzie i dobrze bo nie chodzi o to, żebym ja wszędzie grał tylko nowi gracze Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Ja proponuje zeby w FD nie mozna bylo sie zabijac czyli wgrac takiego moda jak na chowanym ze sie w siebie bije ale nic niezabiera i dopiero jak bd 0:00 i minie 180 sec to zabija wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny. Posted February 26, 2012 Author Report Share Posted February 26, 2012 Kiedy zostanie zastosowana zasada Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 najwcześniej w środę Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 No to extra. Male pytanko mozna juz probowac to robic?? znaczy ja jak bd zalogowany bd pisac ze "Na FD CT kampi w gr a TT niemoze wziasc broni(Nowe Prawo,poniewaz to dzien wolny od obowiazkow)" moge?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 na razie nie mieszaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooFy Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Zepsuliście FD, tyle wam powiem, ja już na pewno nie zagram na tym serwerze, a chociażby z tego powodu... Psujecie serwer i to nie wiecie nawet jak, zobaczcie sobie inne JB i jak tam wygląda FD. Nie można się zabijać na FD.... paranoja i zgroza w jednym. Dla mnie FD powinien wyglądać tak: FreeDay: 1. 1 dzień - FreeDay! 2. FreeDay jest na życzenie więźnia, losowego dnia, wybieranego przez menedżer lub jako upodobanie CT. 3. CT nie kampi w GR. 4. CT ma prawo zabić wszystkich więźniów równo z 0:00 (czas na dole) 5. CT nie wydaje poleceń na FD. 6. Podczas buntu (czyli gdy TT uderzy CT) automatycznie kończy sie FreeDay, CT moze wydawac polecenia 7. FD w co 7 dzień (1/7/14/21...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 No w sumie zgadzam sie z VooFy fajnie by tak bylo ze kto uderzy CT konczy sie FD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny. Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 Najlepiej by było 1.CT kampi w GR 2.TT nie wchodzi do GR 3.CT zabija równo o 00:00 4.TT się zbuntuje Każdy wiezień przyjmuje pozycje buntu Gramy na Takim serwerze To jest najlepsze bo FD będzie jak wolny dzień A jak jest ta zasada ze moga mieć broń wystarczy żeby adma nie było (Dzisiaj jak grałem nie było żadnego adma 12:02 do 19:10) Prosze o jak najszybsze wypowiedzenie się i wprowadzenie nowej Zasady Jonhy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooFy Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Co za debil wymyślił, że nie można zabijać ct na fd? Psujecie jaila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny. Posted March 2, 2012 Author Report Share Posted March 2, 2012 Wystarczy że adma nie będzie nawet jeżeli jest ten admin się zabijają dlatego cze ba tą zasadę 1.CT kampi w GR 2.TT nie wchodzi do GR 3.CT zabija równo o 00:00 4.TT się zbuntuje Każdy wiezień przyjmuje pozycje buntu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooFy Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 TRACICIE, podważam, TRACICIE graczy tą pojebaną zasadą, że nie można zabijać na FD, radzę to zmienić, bo to jest bez sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 TRACICIE, podważam, Skoro podważasz swoje słowa to nie ma po co tego zmieniać ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 @UP +10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny. Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 Czy napisałem że TT nie może zabijać CT lub na odwrót POPRAWKA 1.CT kampi w GR 2.TT nie wchodzi do GR 3.CT zabija równo o 00:00 4.TT się zbuntuje Każdy wiezień przyjmuje pozycje butu i jak wszystko się ogarnie można dalej się bawić 5.TT Może zabijać CT 6.CT Może zabijać TT gdy jest taka potrzeba np ( TT jest w GR , 1 TT zabiło CT Można go zabić ) Tofik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooFy Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 I tak powinno zostać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny. Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 Proszę o zatwierdzenie Adminów Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 na to wszystko potrzeba czasu pluginy tutaj ogarnia jedna osoba, a tymczasem jest zajęta konfiguracją zoombiemoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofik Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 racja potwierdzam na to potrzeba czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts