Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Karaoke!

FirebladeR
 Share

Recommended Posts

W związku z tym, iż twierdzę, że społeczność Wiejskiej Chaty to nie tylko cs wychodzę z inicjatywą zorganizowania karaoke na serwerze, organizacyjnie zająłbym się wszystkim, rozleklamowałbym na serwerze pomysł. Jury już jest pozostaje tylko wasza aprobata. Myślę, że jest to dobry pomysł na integrację z innymi graczami, którzy nie odwiedzają naszego forum.

Chodzi o małą mapkę TT jak zarówno CT może się respić koło siebie. Z resztą na czas tej mapy można wyłączyć FF i po 3 przyciskach tj. "3 razy NIE" gracz zostanie potraktowany jakimś głazem, piorunem, zapadnia (Tylko boję się ,ze trzeba będzie resetować rudnę) lub jakieś klapki.

Co do tematu to bardzo dobry pomysł :)

Czyli to będzie tylko Karaoke, a zrobiłem banner Mam Talent. Mam zmienić na Bitwę na Głosy czy ktoś zrobi obrazek w wymiarze 256x256 coś w stylu Wiejska-Chata.pl KARAOKE. Jakiś chętny grafik aby trochę pomóc :)?

Nie chcę aby to było uzależnione ode mnie :) Polecam przez ten czas co nie ma mapki porozsyłać informację na serwerach ,ze w dniu o godź tej i tej odbędzie się karaoke. Więcej informacji na forum. Nie chcę aby weszło 10 osób ,bo to trochę głupio by wyglądało. Te 20 osób ,które będą śpiewały muszą wejść. Jeżeli ktoś nie ma zamiaru śpiewać to niech nie wchodzi ,a udostępni się HLTV czy tam coś innego się wymyśli.

Główną atrakcją będzie jakaś piosenka w wykonaniu naszego H@ :D On na samym końcu zaśpiewa razem ze zwycięzcą ,a nutkę wybierzemy demokratycznie na serwerze. :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.