FirebladeR Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 W związku z tym, iż twierdzę, że społeczność Wiejskiej Chaty to nie tylko cs wychodzę z inicjatywą zorganizowania karaoke na serwerze, organizacyjnie zająłbym się wszystkim, rozleklamowałbym na serwerze pomysł. Jury już jest pozostaje tylko wasza aprobata. Myślę, że jest to dobry pomysł na integrację z innymi graczami, którzy nie odwiedzają naszego forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 aprobuję. moze dmg przygotuje mapę a'la mam talent? z przyciskami ze wyswietlaja sie 3 razy X? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 <33333333333333 PISZE SIE! Pomysl z mapka rewelka ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Haha może być śmiesznie Wiejski idol lub x-factor Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 to ja będę Wojewódzkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Raczej pierogiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Chodzi o małą mapkę TT jak zarówno CT może się respić koło siebie. Z resztą na czas tej mapy można wyłączyć FF i po 3 przyciskach tj. "3 razy NIE" gracz zostanie potraktowany jakimś głazem, piorunem, zapadnia (Tylko boję się ,ze trzeba będzie resetować rudnę) lub jakieś klapki. Co do tematu to bardzo dobry pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ola JR Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 haha :-D ja jestem w jury panowie i panie x D :-D Fire to nam daje koncerty prawie że codziennie az nie ktorzy prosza sie zeby spiewal i ostatnio ktos tam robil mu za chórek i fakt dobry pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 to będzie bitwa na głosy ;d dobry pomysł jako pierwszy na wch i nie do ściągnięcia Myślę,że zdecydowanie może to zwiększyć ilość graczy ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Raczej pierogiem :-) programy ci się pomyliły ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 No to czekamy na rezultaty pracy DMG, a do Was, adminów proszę o wspominanie na serwerze o pomyśle, na razie bez podawania terminu etc. (bo po prostu go nie ma) ale, żeby ludzie mogli się przygotować wcześniej (patrz szansa na sukces). Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Czyli to będzie tylko Karaoke, a zrobiłem banner Mam Talent. Mam zmienić na Bitwę na Głosy czy ktoś zrobi obrazek w wymiarze 256x256 coś w stylu Wiejska-Chata.pl KARAOKE. Jakiś chętny grafik aby trochę pomóc ? Nie chcę aby to było uzależnione ode mnie Polecam przez ten czas co nie ma mapki porozsyłać informację na serwerach ,ze w dniu o godź tej i tej odbędzie się karaoke. Więcej informacji na forum. Nie chcę aby weszło 10 osób ,bo to trochę głupio by wyglądało. Te 20 osób ,które będą śpiewały muszą wejść. Jeżeli ktoś nie ma zamiaru śpiewać to niech nie wchodzi ,a udostępni się HLTV czy tam coś innego się wymyśli. Główną atrakcją będzie jakaś piosenka w wykonaniu naszego H@ On na samym końcu zaśpiewa razem ze zwycięzcą ,a nutkę wybierzemy demokratycznie na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Prawda jest taka ze wielki chuj z tego wyjdzie. Aczkolwiek, ja moge coś zaspiewać - w razie czego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Dmg zrob baner x-factor Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted February 24, 2012 Author Report Share Posted February 24, 2012 On na samym końcu zaśpiewa razem ze zwycięzcą jeszcze masz wątpliwości kto zwycięży ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 pewnie że ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Jako ,że będę Twórcą mapy chciałbym być jurorem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 to zrób mapę z 5 stanowiskami i 5 XAMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 To ja też będę jurorem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Żadnych 5 X'ów :niezgadza: Zróbcie sobie teraz głosowanie kto ma być jurorem. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 jurorzy i tak zanim ten temat został napisany byli już wybrani Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 To napisz mi tych wybrańców (2) + Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 blejdera pytaj: na pewno on i ola z tego co słyszałem i jeszcze ktoś Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Blajder będzie śpiewał więc on nie może . Ola musi być ( zawsze jest chociaż jedna babeczka w jury) , Virus ( jeżeli chce ) no i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Proponowany skład jury : Ja , Virus i Ola. Dmg będzie technikiem, fireblader będzie gwiazdą "wieczoru" , reszta to klakierzy ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts