Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Znikanie Ammo paków

Serim
 Share

Recommended Posts

Dobra więc tak. Nie wiem skąd i jak , ale znikają mi non stop Ammo Paki. Mam zmienne IP i gram Non Steam. Więc pytałem eMtka co się dzieje . On wyjaśnij że mam zmienne i nie mam Steama. Dobra pogodziłem się z tym. Lecz wczoraj grałem 7 godzin nabijałem AP i ranking. Byłem 37 w rankingu i miałem 500k Ammo Paków. Dziś wchodzę rano i mam zero. Teraz wszedłem znów zero. Nabiłem z 3k aż wreszcie nie mogłem wytrzymać i dlatego piszę tutaj.

Wiem że mam zmienne i nie mam Steama , lecz pewnie większość bez Steama ma tak. Więc moja propozycja jest taka , aby ammo paki i ranking zapisywały się na komputer , a nie na Ip czy tam na coś innego. Nie chcę znów grać aż 7 h , aby tyle nabić ..

Więc proszę o zrobienie coś z tym i oddanie AP. Było tam z 530k jakoś tak.

Serim powiem ci tak kup sobie lepiej steam bo nie ma czegoś takiego jak zapis na komputer. Zapis na komputer jest teraz a dokładnie na twój adres ip czyli identyfikator twojego komputera w sieci innej opcji nie ma nie da się nic z tym zrobić oprócz kupna przez graczy steama, który kosztuje 30zł na pewno od tego nie zbiedniejesz, a przyda ci się nie raz

Serim powiem ci tak kup sobie lepiej steam bo nie ma czegoś takiego jak zapis na komputer. Zapis na komputer jest teraz a dokładnie na twój adres ip czyli identyfikator twojego komputera w sieci innej opcji nie ma nie da się nic z tym zrobić oprócz kupna przez graczy steama, który kosztuje 30zł na pewno od tego nie zbiedniejesz, a przyda ci się nie raz

Popieram wszystko i też się rozpisywałem ,że innej możliwości nie ma. U innych graczy non steam jeżeli mają stałe IP problem nie występuje. Musisz postarać się o kupno STEAM. Nie są to koszty wysokie ni też małe ale na pewno przyda Ci się on nie raz. Zalety kupna steam'a są ogromne.

Teraz wiesz ,że nie musisz oszczędzać na AP i bądź rozrzutny :)

miałem 500k Ammo Paków

Myślę ,że powinieneś mieć jakiś dowód bo inaczej nikt ci nie doda ich ;]

Zakup steama na allegro za 10-20 zł,przecież nie umrzesz od tej ceny :D

Nie ma takiego czegoś jak "zapisywania na komputer" Jest na IP,Nick lub Steam ID.

co do steama najlepiej kupić na allegro ze sklepu, ponieważ w każdej aukcji poniżej 20 zł jest małym druczkiem zapisany kruczek, że albo konto jest puste i jest przystosowane pod takie gry jak... albo sprzedawany jest sam użyty już nikomu nie potrzebny klucz. A z tym zapisem na nick jest tak jak pisał dMg. wiele razy gdy miałem nonsteam grałem na serwerach War3FT i podbierałem levele od innych graczy po przez zmiane nicku na jego i z powrotm na swój.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.