Dawid52nc Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Server IP address 192.168.1.1:27015 Connecting to 188.116.34.76:27015... Connection accepted by 188.116.34.76:27015 * Przywileje ustawione BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Server # 8 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Du wurdest vom Admin T!G3R von diesem Server gebannt. [AMXBANS] Du bist permanent gebannt. [AMXBANS] Gebannter Nickname : Dawid [AMXBANS] Grund : ' wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl ' [AMXBANS] Du kannst Dich ueber Deinen Bann hier beschweren @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Deine SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 22912907 ' [AMXBANS] Deine IP : ' 88.199.140.46 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : Masz BANA. taki cos wyskakuje mi jak wchodze na Serwer i nie wiem o co z Tym chodzi ? Pomoże ktoś ? Nie orietuję sie w cs bo Tylko czasami gram i nie wiem jak się obługuje jakies Screeny . wq co to sa Screny ? Help Me ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 chyba masz bana od tigera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Poszukaj na dysku C:\Program Files\Valve\cstrike Spakuj je i prześlij na np. speedyshare. Screeny zostały Ci zrobione ponieważ TIGER uważa ,że używałeś nielegalnego oprogramowania do pomocy w grze (czyt. cheaty) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid52nc Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 Nie rozumiem ? Ale ja mam Steam . U Nie rozumiem jak tam weść " C:\Program Files\Valve\cstrike " ? Ja mam jakoś inaczej . A Wq czego mam szukać ? Sorry , ale ja sie nie orientuje i nie wiem o co chodzi wq , bo nie siedze czesto na kompie a gram tylko na Zombi jak mam czas i dla przyjemnosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Wejdź w folder cstrike bądź cstrike_polish ( lub cstrike_deutsch ) i tam będą SS'y z danej mapy. Odszukaj je ( jest ich 5 ) i spakuj programem winrar. Następnie wejdź na speedyshare.com i wyślij je tam. Link do downloadu daj tutaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid52nc Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 w Tym mam Tak : D/Progam Files/Valve/Steam/SteamApps/dawid52nc/counter-strike/cstrike_polish . Tutaj mam takie Foldery : cache , cstrike , gfx , logos , maps , models , overviews , resurce , SAVE , sound , sprites. I potem Takie Pliki : as_tundra . bjchristmas , confing , custom , dare[d]devil , de_vegas , demoheader , flexibledesenakar , flexkopkop , flexrenkler , jail_azrads_v2 , jail_tv2 , ka_low_gravity , motd_temp , react , settings , shn , tempdecal , wc3 , zm_barrels To wszystko jest w tym folderze i teraz w co mam wejść ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Być może będą w valve/steam/steamapps/twojnick/counter-strike/cstrike (bez polish) w formacie bmp powinny byc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid52nc Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 Foldery : cl_dlls , dlls , manual . Pliki : autobuy , cofing , game , liblist , mapcycle , motd , readme , rebuy , sarver , settins , steam_appid , user , voice_ban Tutaj mam tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 to wejdź w start > wyszukaj > pliki i foldery > wpisz np. wsch albo wiejska chata, half-life,counter-strike , możesz też poszukać w obrazach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid52nc Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 a gdzie na Vindows 7 jest wyszukaj ? Bo ja Nie ogarniam , nie znam sie na komputerach , moze to smieszne z waszej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1536069.html ciężko wygooglować co nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 No dobra zacznijmy od tego : 1. Zmień sobie langmenu z niemieckiego na polski 2. Dostałeś bana permanentnego z powodu podejrzewania cheatów używanych przez ciebie.( nie dostaniesz ub dopuki nie pokażesz ss ) 3.Screeny znajdują się w katalogu „/steam/SteamApps/nazwa_konta/counter-strike/cstrike/” bądź „/steam/SteamApps/nazwa_konta/counter-strike/cstrike_polish(bądź cstrike,jeśli to angielska wersja) 4. Myślę,że udajesz głupa,ale napisałem ci to abyś wstawił ss sorki sam mam windows 7 i potrafię się obsługiwać ( kliknij na "Mój Komputer" i po prawej stronie u góry masz "Wyszukaj" i tam możesz " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid52nc Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 przy tym Wsch wyskakuje tak Żadne elementy nie pasuja do kryteriów wyszukiwania . tak samo przy wiejska chata . Przy half-life : half-life engine.gcf , half-life.gcf Przy counter-strike : counter-strike , counter-strike.gcf Haha , Nie udaję głupka , Ja nie siedzę na Kompie ciągle , Tylko jak mam czas , w oprucz przegladarki , cs , i programów do filmów i muzyki nic nie uzywam . a w cs gram od miesiaca moze po 2letniej przewie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 google nie gryzą więc pierdół nie wciskaj bo właśnie tak myślę,że ty cały czas udajesz. Każdy co ma steama to wie gdzie są screen szczególnie jak masz steama od jednego roku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 śmierdzi. Nie wrzucisz ss nie ma UB proste. W dupie mam czy ściemniasz czy nie nikt nie będzie nad tobą ślęczał... Nikt z litości nie da UB! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid52nc Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 I nie wiedze w Tym plikach/ folderach , zadnych Obraznów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 To poszukaj, nie znajdziesz albo napiszesz ,że nie ma to nie będziesz mieć unbana. Proste. Ja już więcej się wysilać nie będę bo nie czuję takiej potrzeby Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Kurwa zamknijcie temat a kolesia do kotła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid52nc Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 Ja Tam nie mam żadnych obrazów w tych plikach , to co mam wystawiac . No to cześćdo zobaczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Do Zamknięcia nie ma unbana już mamy dowody,że on udaje. Przed chwilką T!G3R dla próby zrobił mi ss i pokazało mi w cstrike_polisch jest całe 5 screenów więc próbuję się wywinąć od cheatowania. Ban Permanentny ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid52nc Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 Od kiedy na steam mozna miec cheaty ? przeciez to jest czyms chronione Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Więc. Przyrko nam, ale UB nie będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Nie rób sobie jajec z nas ... Do widzenia i proszę abyście go zaprosili do grupy zbanowanych. Do Zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts