Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

O co chodzi ?

Dawid52nc
 Share

Recommended Posts

Server IP address 192.168.1.1:27015

Connecting to 188.116.34.76:27015...

Connection accepted by 188.116.34.76:27015

* Przywileje ustawione

BUILD 5006 SERVER (0 CRC)

Server # 8

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Du wurdest vom Admin T!G3R von diesem Server gebannt.

[AMXBANS] Du bist permanent gebannt.

[AMXBANS] Gebannter Nickname : Dawid

[AMXBANS] Grund : ' wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl '

[AMXBANS] Du kannst Dich ueber Deinen Bann hier beschweren @ www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Deine SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 22912907 '

[AMXBANS] Deine IP : ' 88.199.140.46 '

[AMXBANS] ===============================================

Kicked : Masz BANA.

taki cos wyskakuje mi jak wchodze na Serwer i nie wiem o co z Tym chodzi ? Pomoże ktoś ? Nie orietuję sie w cs bo Tylko czasami gram i nie wiem jak się obługuje jakies Screeny . wq co to sa Screny ? Help Me ?

Nie rozumiem ? Ale ja mam Steam . U Nie rozumiem jak tam weść " C:\Program Files\Valve\cstrike " ? Ja mam jakoś inaczej . A Wq czego mam szukać ?

Sorry , ale ja sie nie orientuje i nie wiem o co chodzi wq , bo nie siedze czesto na kompie a gram tylko na Zombi jak mam czas i dla przyjemnosci

Wejdź w folder cstrike bądź cstrike_polish ( lub cstrike_deutsch ) i tam będą SS'y z danej mapy. Odszukaj je ( jest ich 5 ) i spakuj programem winrar. Następnie wejdź na speedyshare.com i wyślij je tam. Link do downloadu daj tutaj.

w Tym mam Tak : D/Progam Files/Valve/Steam/SteamApps/dawid52nc/counter-strike/cstrike_polish .

Tutaj mam takie Foldery : cache , cstrike , gfx , logos , maps , models , overviews , resurce , SAVE , sound , sprites.

I potem Takie Pliki : as_tundra . bjchristmas , confing , custom , dare[d]devil , de_vegas , demoheader , flexibledesenakar , flexkopkop , flexrenkler , jail_azrads_v2 , jail_tv2 , ka_low_gravity , motd_temp , react , settings , shn , tempdecal , wc3 , zm_barrels

To wszystko jest w tym folderze i teraz w co mam wejść ??

No dobra zacznijmy od tego :

1. Zmień sobie langmenu z niemieckiego na polski

2. Dostałeś bana permanentnego z powodu podejrzewania cheatów używanych przez ciebie.( nie dostaniesz ub dopuki nie pokażesz ss )

3.Screeny znajdują się w katalogu „/steam/SteamApps/nazwa_konta/counter-strike/cstrike/” bądź „/steam/SteamApps/nazwa_konta/counter-strike/cstrike_polish(bądź cstrike,jeśli to angielska wersja)

4. Myślę,że udajesz głupa,ale napisałem ci to abyś wstawił ss :)

sorki sam mam windows 7 i potrafię się obsługiwać ( kliknij na "Mój Komputer" i po prawej stronie u góry masz "Wyszukaj" i tam możesz :)"

przy tym Wsch wyskakuje tak Żadne elementy nie pasuja do kryteriów wyszukiwania . tak samo przy wiejska chata .

Przy half-life : half-life engine.gcf , half-life.gcf

Przy counter-strike : counter-strike , counter-strike.gcf

Haha , Nie udaję głupka , Ja nie siedzę na Kompie ciągle , Tylko jak mam czas , w oprucz przegladarki , cs , i programów do filmów i muzyki nic nie uzywam . a w cs gram od miesiaca moze po 2letniej przewie

Do Zamknięcia nie ma unbana już mamy dowody,że on udaje.

Przed chwilką T!G3R dla próby zrobił mi ss i pokazało mi w cstrike_polisch jest całe 5 screenów więc próbuję się wywinąć od cheatowania.

Ban Permanentny !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.