Prowokator Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Witam, Często na serverze ludzie łamią regulamin ponieważ nie mieli okazji się z nim zaznajomić. Wielu graczy wchodzi tylko po to żeby sobie pograć nie zważając na stronę WSCH , chciał bym aby te osoby mogły dłużej zostać a niestety często bywa ,że któryś z nas takiego delikwenta za jego przewinienia banuje. Więc wpadłem na pomysł by zainstalować plugin say /regulamin który mógł by chociaż w kilku procentach spróbować go zaznajomić z regulaminem servera. Wówczas osoba która dopiero zaczyna grać na naszym serverze mogła by w pełni zrozumieć konstrukcje servera od strony "prawnej" . Przykładowa strona z pluginem do /regulamin (u) http://amxx.pl/topic...ugin-regulamin/ Przepraszam za stylistykę i składnię w/w posta. Głównym tego powodem jest - brak czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 zaraz wszystkie zrobię i podam link do ściągnięcia :-) INSTALACJA : Plik regulamin.amxx do folderu plugins Plik regulamin.sma do folderu scripting ( nieobowiązkowo ) Plik regulamin.txt do folderu cstrike Żeby plugin działał trzeba dopisać w pliku plugins.ini (najlepiej na końcu) który znajduję się w folderze configs. regulamin.amxx Tutaj daje link do regulaminu zombiemoda -----> PRZEKLEJ - Regulamin Wiejskiej Chaty .rar. - Filmy, muzyka, zdjęcia źródło amxx.pl (edit never ;d ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 mam swoją wersje a już z tym napisem tutaj co gdzie dopisać nie przesadzaj osoby które mają dostęp do serwera taki podstawy znają ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 pomyłka ;x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 24, 2012 Author Report Share Posted February 24, 2012 eMteK to niech Adam to wgra , przyda się Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 już wgrałem to swoje po zmianie mapy będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 24, 2012 Author Report Share Posted February 24, 2012 Ok. Dziękuje ślicznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Myślę,żę do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 nie ma za co. Zamykam. Ps. teraz nie będzie wymówki, że nie wiedziałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts