Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Nie sluszny ban

Recommended Posts

A wiec dostalem bana grajac na serverze 1,na poczatku dostalem reason cheating na 7 dni,nie chcialo mi sie tego wyjasniac bo dostalem na tydzien mowie poczekam,ale patrze dzisiaj i jest zmieniione- sh hehhehehe i perm. Nie wiem kto dal panu jack oneil czy cos takiego admina ale ziomek nie ma pojecia o csie.Od razu na wejsciu powiedzialem ze prezentuje cos soba i ze jak ma co do mnie watpliwosci zeby nagral demo,zapewne nie nagral tego demka(zaloze sie ze nie wie nawet jak to sie robi :() Moj nick Jo.Teraz gram na serverze 2,nick kara.widze ze jestem ciagle monitorowany i jakos nikt nie uwaza zebym mial cheata.

Pozdro :)

Mam pojcie o grze, teraz to juz Ci nie nagram dema, ja tez potrafie wlaczyc czity i potem pisac ze nie mialem czitow, tak jest najprosciej, powiedz ze nie potrafisz przyznac sie do bledu, a po ktores tam kup sobie steama.

na steamie gralem synku zanim ty wiedziales co to jest.Jakos prawie caly czas jestem pierwszy na kazdej mapie i teraz juz nie mam czita eehehhe nie pograzaj sie.I myslisz ze steam to wyznacznik skilla hehe co to za problem wydac troche kasy i juz jestes kozak??

Udowodnij mi ze mialem czita.Z tego co ja pamietam to paru bocikow zaczelo plakaac ze ich karam a ty pewnie bez sprawdzenia dales bana.Jestem porzadnym graczem,nigdy czitow nie uzywalem.A ty bez zadnych argumentow zapierasz sie przy swoim.

Ps Do klotni jeszcze daleko mam nadzieje,tj raczej wymiana pogladow.

Sa 2 powody dlaczego steama nie uzywam,na moim kompie jest raczej nie mozliwe,za malo fps.Steam za abrdzo mi zamula i mi scina wiec nie ma sensu gry.A jak jestes taki kozak od tych czitow to dzisaij pol dnia gral na servie gosc z wh,Nick mial master bartex czy cos takiego.Nic sie nie odzywalem bo chcialem zobaczyc jaki znawca z ciebie.Ty raczej banujesz ludzi za to ze sa lepsi od ciebie i nie mozesz tego pojac dlaczego tak jest moje zdanie

Over and out.

Porzadnym moze tak, ale nie graczem cs'a. Teraz, to juz za pozno, zeby Ci udowodnic. Kupisz steama bedziesz porzadnym graczem bo jak narazie to Ci daleko do tego.

Pozdro, ja zakonczylem konwersacje :D Do zobaczenia w grze

Ehhh ciezko sie z tba rozmawia,nawet nie pamietasz sytuacjii dlaczego mi bana dales i teraz sie glupio bronisz.

Gadasz ze ciezko bedzie mi teraz udowodnic.TO dlaczego ciagle mam takie staty?? I teraz wg ciebie bez czita?to po h*-** byl mi wczesniej potrzebny ten czit?? Chce wyjasnic ta sprawe bo podoba mi sie server ale majac bana na jednym z nich to raczej mnie to denerwuje....

Steam za bardzo ci zamula ... leze i kwicze dorga sprawa wyznacznik skilla to nie jest steam i nonsteam TO DAJ mi kurwa gracza z NS ktory nei gra na ciztach ciekawe czy mnie rozjebie ... po trzecie widac ze jestes slaby ...

Kiepas dawaj 1 na 1 gramy.Moze byc dzisiaj wieczorkiem jezeli ci pasuje.A steam mi muli bo mam akcelerator zrabany w karcie graf.A na ta chwile nie stac mnei na nowa.

[ Dodano: 2008-05-02, 18:32 ]

Jakos prawie caly czas jestem pierwszy na kazdej mapie

wez ludzi nie rozsmieszaj, jakos ze man czesto i gesto przegrywasz a co dopiero jak ktos ogarniety wejdzie koper fibak itd

troskze pokory

Dzisaij 3 banki na westwoodzie pod rzad dostales,i ciagle reconecty hehehe

Kiepas dawaj 1 na 1 gramy

ale my jak 1on1 to ino ESL!! albo na gole klaty z miskiem

Ziomek po pierwsze nie nazywaj tematu "niesluszny ban" bo to juz zaczyna byc do ch** wkurzajÂ?ce.

Po drugie

1. Admin ma zawsze racje

2. Jak admin niema racji Ji^HaD Ci powie Âże Admin ma racje

3. JeÂżeli Jihada niema patrz pkt 1

i weÂĽ ogarnij jeÂżeli koleÂ? mowi ze konsultowal sie to sie konsultowaÂł i end of the game.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.