Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

PONOWNIE help!

Bebej19
 Share

Recommended Posts

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Przyczyna: 'gra tu niepolega tylko na graniem ct'

[AMXBANS] Czas: '1 godzina'

[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:47669655'

[AMXBANS] Twoje IP: '195.74.51.

ban za 'gra tu niepolega tylko na graniem ct' bylem zombiakiem a jak pisałem do niego na steamie to mi odpisywał, że nie atakowałem. Jaki idiota atakuje mając 500 hp i kupując bombe no przepraszam bardzo.

Proszę o UB

Ta gra niepolega natym zeby byc aktywnym jak sie jest CT a jak jestes zombi to twoja gra jest jedynie zucajac bombe i to koniec.

Wczoraj dostales bana za obrazanie ludzi jak " skurwysyn" Emtek dal ci unban bo pisalismy naten temat.

Dzisiaj dostales bana za nieaktywna gre bedac zombi karzdy ginie kazdy jest zombi poto sie gra dla zabawy a nie dla statow.

chodzilem patrzec co robisz stales na drabinie dluszszy czas wiec twoja odpowiedz kupowalem bombe tu nieprzejdzie bo ct byl calkiem gdzies indziej

Kto ci powiedział że gram dla statów co i jakbyś wiedział to ja grałem i nie masz dowodów na to że nie grałem

bo co dałem ci bombe w poprzedniej rundzie to co wkurwiłeś się

to widziś gra na tym nie polega

ale sam bomby dajesz i co

tak szczegulnie kurwa jak na strychu był a ja miałem 500hp i on we mnie walił no napewno

najpierw zobacz o co chodzi a nie bo wszło na moje

Było 2 albo 3 ct 1 był na strychu a ja stałem na drabinie do strychu

Dzisiaj dostales bana za nieaktywna gre bedac zombi 

Ogarnij bebej ,że za to jest ban 2h on ci dał bana na 1h więc się ciesz ...

Wczoraj dostales bana za obrazanie ludzi jak " skurwysyn" Emtek dal ci unban bo pisalismy naten temat.

Nie powinniście dawać unbana,ponieważ to co chwilę się powtarza.

Dostałeś bana na 1 h i już przychodzisz z płaczem na forum ...

tak szczegulnie kurwa jak na strychu 

A za te ciągłe powtarzanie się łamania zasad powinieneś dostać bana na tydzień . Pewnie i tak byś przyszedł na forum z płaczem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.