haco Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 Zgadzam sie w 100% Ale sa i takie przypadki jak ten, gdzie nie masz watpliwosci co zrobic I bede zawsze na nieobyczajne chamstwo zwracal uwage w postaci krotkiego bana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Jeżeli obrażał Twoich rodziców albo innego gracza a ten gracz sobie tego nie życzył to chyba normalne ,że ban był słuszny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 j/w Klimat jest inny i jest dozwolone się obrażać, tylko to nie ma się przerzucić w dziecinne podteksty. Humor ma być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 Zgadzam sie w 100% z przedmowcami ale miejmy tez dobro i prestiz serwera na pierwszym miejscu. Nie chce miec wroga w osobie Shina, ktory tez staje sie powoli 'kolega po fachu'. Zakolpalbym kosc niezgody ale takie nieporozumienia sa nie na miejscu. Shino (oile ma chec) moglby moze cos wiecej napisac w tym temacie bo ja juz napisalem wszystko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulipanek Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 ja tez na tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 ja to tak pisalem na marginesie, ale jesli chodzi o nimnacje na dmina, to hacobito wiarygodny gosc, jestem za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Sory nie było mnie tu troche. Jak dla mnie gucio nie mówił nic nadzwyczajnego. Pieprzył jak zawsze. A nawet był łagodny. Dodatkowo PRZEPROSIŁ jakąś tam dziewczyne za pojechanie jej. GUCIO PRZEPROSIŁ. a do Hacoibito nie mówił chyba nic nadzwyczajnego. Jak coś przegapiłem i zbluzgał go jak jakiegoś prosiaka to sory za bana i tyle na ten temat. Tak czy owak ja dalej uważam że przesadzał z banami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts