Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

pozalujecie

Guest LASKA
 Share

Recommended Posts

i co szmatlawce osrane znalazlem sobie nastepna siec www.hajt-mania.pl co mozemy wam zaoferowac z naszej strony ?

zostaniecie zhakowani w imen przestaniecie kurwiszony istniec, ja i paru hakerow zajmiemy sie wami ze nie zostanie po was kropka z adresu www razem z black hole (pgf) obiecujemy wam to

pozdrawiam LAREK (LASKA)

Raczej on bo tam wspomina o black hole - co to kiedys byl tutaj na tym forum.

W kazdym razie jeszcze go nie banuje bo troche sie usmialem zwazywszy ze mam jego numer telefonu, dane bankowe a takze adres jego ojca ktory prowadzi dzialalnosc gospodarcza. O tym co wynika z jego postow na gruncie kodeksu karnego nawet nie chce pisac wiec czekam na ten atak hakierski bandy 12 latkow :-) Jakbysmy mieli phpbb przemo to jeszcze moze i bym sie troche bal ale porywac sie na ip.board? :D

powiem tak po pierwsze to nie ja nie zrobil bym tego za duzo mqm znajomyxh tutaj hajt maja nawet hakerem nie jestnia tak pomagm ale nawet hakerem ni jedtem nawet nie umirm pisac zobaczcie ip postow prosze bo nie zrobil bym czegos takiego

powiem tak po pierwsze to nie ja nie zrobil bym tego za duzo mqm znajomyxh tutaj hajt maja nawet hakerem nie jestnia tak pomagm ale nawet hakerem ni jedtem nawet nie umirm pisac zobaczcie ip postow prosze bo nie zrobil bym czegos takiego

Stary, ja nadal nie rozumiem co chciałeś napisać :O

Jakie IP postów ? Kto Ci się włamał ...

adres jego ojca

Przejebane....

emtek sam nie wiem nie napisalem tego tematu ;]

La$ka: Nigdy nie zdradzaj nikomu swojego hasła.

prO | cs-greenhill.pl: http://iv.pl/images/23714197650199140130.png

La$ka: daj tu linka

La$ka: ok

La$ka: heh no i gowno ci z tego ;]

prO | cs-greenhill.pl: zastanów się co piszesz :)

La$ka: nie wiem po co to robisz bylo ostrzezenie ;]

prO | cs-greenhill.pl: to właśnie jest to ostrzeżenie, 2 konta poszły od tak, więc to nie problem rozpier.. resztę :)

La$ka: yhym

eMtek :

Laska miał włamanie na konto i gość ,który został u nas zbanowany pisał z tego konta. Podaje ,że jest jakimś mistrzem hackowania stron. Jednak inni twierdzą iż to był Laska więc sprawa się nadal nie wyjaśnia. Jaśnie Pan Adam zna numer telefonu do Laska i w każdej chwili może zadzwonić do jego ojca. Typ o nicku PrO pochodzi z innej sieci i z możliwe ,ze się mści na naszej przez Laska. Sprawa nadal się nie wyjasnia... Truuuuuudne sprawwwwy...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.