Enz0 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Witam , zostałem zbanowany za reklamę , jak wiadomo teraz gdy wejdzie się na jakis publiczny zagraniczny serwer lub nawet i Polski to automatycznie zostają nadpisane klawisze na reklamę. Zgodzę się ban powinien być ale tylko na serwerze na którym grałem czyli ZombieMod , a nie na pozostałych. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez BumBleBee [AMXBANS] Zostalo Ci 6 days , 23 hours , 54 minutes and 5 seconds do konca bana. [AMXBANS] Zbanowany nick : Kumitsu [AMXBANS] Przyczyna : ' Reklamujesz ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 31955932 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 78.x.202.xx ' [AMXBANS] ======================================= Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 dajcie mu UB postaram sie szybko to zalatwic Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Ok, wiemy już ,że to był klawisz dobrze ,że się zarejestrowałeś i wytłumaczyłeś. Zanim jednak dostaniesz UB proszę abyś wydupił wszystkie takiego typu bindy. Jak to zrobisz daj znać. // CFG znajduje się w folderze cstrike/strike_polish EDIT #1 Dałem UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 ub poszedł Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 elegancko mowilem ze szybko ogane ludzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enz0 Posted February 29, 2012 Author Report Share Posted February 29, 2012 Bardzo dziękuję , wszystkie bindy usunięte Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Gratulacje za szybką akcje :> Do Zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts