piotr97811 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Twój nick:AS JUNIOR Twoje steam id:' STEAM_0 : 3 : 1367054269 ' Nick Admina , na którego składasz skargę:Amur data i Godzina - 18:24 Opis Sytuacji:Dostałen nagle bana bez powodu od admina Amura choć że nikogo nie wyzywałem bo byłem całą rundę na spec i nagle gdy zaczęła sie następna mapa dostałem bana a oto dowód prosze o jak najszybsze rozpatrzenie tej sprawy link do screena: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin Amur. [AMXBANS] There are 9 godzin , 53 minut i 3 sekund left of your ban. [AMXBANS] Banned Nickname : AS JUNIOR [AMXBANS] Reason : ' Wyzywasz CIOTO ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 3 : 1367054269 ' [AMXBANS] Your IP : ' 195.205.171.11 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you juz dostalem ub temat do zamknięcia okazało się że gracz BannerPl wjebał mi się na ip i dzięki niemu dostalem bana razem z nim Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 zamykamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Do zamknięcia nawet się nie wypowiem Dzoltowski^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts