Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na K3tchup ;]

Recommended Posts

Witam. Chciałam poruszyć temat niejakiego gracza - od niedawna admina K3tchupa który za pewne jest większości znany mianowicie według mojej teorii .. Admin powinien dawać przykład na serwerze..nie wchodzić w żadne kłótnie ... szanować graczy i ogółem pilnować porządku by nie dział się za przeproszeniem haos.

Niestety według mnie niejaki wyżej wymieniony pan nie spełnia tych warunków ... które wymieniłam na końcu .. Co nie wejdzie na serwer zawsze musi kogoś wyzwać :) spiąć się :) po czym rodzą się kłótnie graczy ... i wiadomo co wtedy się dzieje -.- no a K3tchup co ? zawsze niewinny ....

Jeżeli by dać przykład to mogę wam dać incydent z dziś

a mianowicie gracz: Lubie Zamykać tabele <3 Olcia wypowiedział się na mapie ` kampery jebane ` .. ponieważ gracze kampili oczywiście K3tchup odrazu musiał się spiąć jak to on niż np. zwrócić uwagę :) i zaczęła się kłótnia

po czym był tekst : ` siij (...) a K3tchup Nie mówisz z Olą . Po czym spytałam Co już Ola ?! Ten odparł b o była mowa o ssaniu co dało do zrozumienia że takie teksty może kierować do mnie ... i gdzie tu jest jego kultura i szaczunek do innych graczy/adminów ? brak ...

A gdy odparłam że jest adminem za dychę ponieważ na każdego wjeżdża i potem mówi że to nie on odparł zawsze taki byłem ? :shock: ... no coś tu nie tak ;]

także sidziałam na spekcie by sparwdzić gracza bo podejżewałam że jest odpalony .. ten zaś stwierdził że nie jest.. a ja że jak nie jak lata po scianach celownikiem za kazdym graczem -.- ... to ten to czemu obeszłaś się bez bana (gracz zdazyl wyjsc z gry) Napisałam że patrzyłam się cały czas an niego by być pewna w 100 % to ten już swoje wątki :) .. zamist samemu usiąść i zobaczyć wczęśniej ;]

często z jego ust nawet musi lecieć Ty kurwo ;] do graczy

prosze nawet ssy :):

http://imageshack.us...4/ketchupq.png/

http://imageshack.us...8iui9o9pip.png/

i tak jest zawsze :) zawsze musi szukać zaczepki .... I domyślam się , że pod tym tematem zaraz ostro się wypowie o mnie -.-

:nono: k3tchup.

Trochę przesadziłeś, serwer 4fun ever jest serwerem z kulturą ( wyzywanie graczy nie powinno mieć miejsca przez adminów ). Lecz sam mam uniesienia i wypisuję czasami co runę/zabicie "kurwa; kurwa mać; ja pierdole" ale nie odnosi się to do graczy tylko po prostu muszę napisać ,bo nie wytrzymam. Jak gracz zabije 3-4 razy z rzędu to wyzwę lecz takimi banalnymi tekstami i ZAWSZE z uśmieszkiem ab nie czuł się urażony np "Ty ciulu ! : -D"

:)

No wiadomo a on sypie co popadnie potem inni nie dają po sobie jechać i też jadą mu .... wql nie ma zbyt fajnej atmosfery z nim na serwerze .... ;] . Zbanować gracza za cheaty okej potrafi . Tu jest plus :) ale już co do kultury i wql.. brak plusów :) .. wkońcu sam powinien utrzymywać ten spokój a nie go rozkręcać :) A tu patrzę że nawet potrafii na inną osobę wjechać z która ten porzadek powinien utrzymywac :) ..

Wiejska Chata i kultura? Dobre sobie. Dziewczynko specyfika serwerów jest taka, a nie inna. Własnie to czyni WCH nietuzinkowym serwerem - który nadal się rozwija i nie przepadł w odchłani tysięcy innych serwerów.

:nono: k3tchup.

Proponuje klapsa 13 letniego gimnazjalisty, za kare.

btw. Jedziesz z kurwami keczup : )

I tak wql. Ty orzeszku tez nie grzeszysz kulturą :) ale już mniejsza w to. Rozumiem że dobry serwer powinien wyglądać tak że gracze strzelają strzelają .. i przy okazji się non stop wyzywają od kurw :) ITP :) a przypominam że na serwery wchodzą także dzieci w wieku np. 13 lat.. które potem się uczą -.-

Heh dziwna sprawa nie spodziewalem sie ale cóż

1. zaczelo sie od tego że twoj chlopak "Lubie Zamykać tabele <3 Olcia" podczas gry na mapie chyba fy_baywatch czy cos takeigo :D, zaczął torpedowac wyzwiskami gracza o nicku pw. który wedlug niego mial wh, tamten napisal zeby twojego chloptasia zbanowac za wyzwiska, na co twoj chloptas odpowiedzial cwaniakowaniem i dalszymi obelgami

2. Wbiłaś na specta i po 6-8 minutowym skanowaniu nie dalas bana, nie zrobilas ssow

3. Mapa sie zmienila gracz wyszedl, wiec cie zapytalem czy typ byl czysty ty odpisalas ze ci uciekl

4. napisalem ze pewnie gracz byl czysty a twoj chlopaczyna cwaniakowal na marne wtedy zaczelismy sie z nim wyzywac ( ale to nie ja zacząłem) i podczas tego on napisal zebym possal no to mu odpowiedzialem ze nie gada z toba, nic nadzwyczajnego.

5. ty pisalas tylko do mnie, skoncz pierdolic, nie pierdol do niego oczywiscie nic no bo jakze tak do chlopaka z ktorym tak chetnie sie fotografujesz i wstawiasz owe zdjecia na steama

Co do ogółu to zdarza mi sie zdenerwowac, a komu nie ?

WIĘCEJ GRZECHÓW NIE PAMIĘTAM :D

Ty orzeszku tez nie grzeszysz kulturą :)

Dziękuje, staram się jak moge.

a przypominam że na serwery wchodzą także dzieci w wieku np. 13 lat.. które potem się uczą -.-

A my jestesmy od tego zeby uczyc gnoji kultury? Z tego co pamietam to Counter Strike jest gra dla osob powyzej 16 roku zycia.

Tak,tak wojna się zaczęła od tego co ja napisałam w temacie.. a pozatym naweet to omijajać co nie wejdziesz poniżasz graczy :) a co do pw. mówił teksty typu ty jebany odplae coś takiego no to weszlam sprawdzic i wybacz ale tez zdarzalo mu sie gianc wiec w 5 sekund bym nie sprawdziła czy jest odpalony czy nie ;]

A co do niego: pisałam na steam żeby się uspokoił też i że zaraz sprawdzę :) Bo także mi coś on śmierdzi :) No i wiadomo nie daje skargi tylko z tego powodu ze np. jestem za stroną mojego chłoapaka... u mnie już sobie zbierałeś wcześniej :) z początku gry na wiejskiej myślałam ok spoko gracz czasem pewnie sie zdarzy ci wyzwac jak kazdemu.. ale u ciebie to jest norma .. kttóra jest zawszE:) ...

Więc radziłabym Ci jedynie przytępować swój język :) i okazywać trochę szacunku do innych graczy ;] i się nie dziw że Ciebie wyzywają jak sam zaczynasz ;] zawsze ;]

keczup spokojny chłopak kurwa, kiedy ja spinałem z twoim Ex na servie i byłaś przy tym to nie było skargi a chetnie bym ponapinał bo kurwa wieje chujem na forum :D

aaa jak chce ktos cos do mnie to adres na PW sjema !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.