Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

to trzeba zrobić!

Tytanowy Janusz
 Share

Recommended Posts

siemka.

kieruje ten temat osobom ktore moga zmodyfikowac nemka i survka.

Otoz nemek za szybko biega i nic go nie hamuje.

Survek ma za duuuuuzooooo HP!!!

jak leci survek na serwerze ludzie uciekaja... nie dziwie sie im jak ja sam mam ochote wyjsc z serwa.

5 minut ganiania tego typa z minigunem. Lekka przesada.

jutro z rana zrobie mappak jakis drobny aby wymienic niktore mapy bo sie przejadly juz :P

dzieki.

Dodatkowo zmienić ten plugin z reconnectem tak by automatycznie zamieniał w zombie (nie blokował wejścia do gry bo kiedy nie ma żadnego admina na serverze to gracze wychodzą )

Dodać nowe klasy ZM .

Wszystko proponowałem ...

-Nowe Klasy Zombie ( wykonane prze zemnie ) ODRZUCONE

-Recconect nowy ( zmienić aby odradzał) jeszcze nie rozpatrzone ;x

-Nowe Klasy Zombie ( wykonane prze zemnie ) ODRZUCONE

-Recconect nowy ( zmienić aby odradzał) jeszcze nie rozpatrzone ;x

No i chuj z tego ze to proponujecie? O ile nowe klasy zrobie o tyle nowego reconnecta juz nie! Nie ma na chwile obecna zadnego sprawnego reconecta pod zombi 5.0 !!! Jesli checie - mozecie napisac.

Klasy beda dzisiaj. Zmniejsze tez hp survivorowi. Poza tym raz placzecie ze jak jest nemek sam to nie ma szans, teraz znowu ze jest za szybki i nic go nie zatrzymuje. Chuj mnie strzela po prostu.

Nemesis ma taka sama szybkosc jak czlowiek ,tylko tyle ze nie odrzuca go bron i ma dlugi skok. Jak bron go bedzie zatrzymywac to znowu bedzie ze nemek sie nie ma jak poruszyc i tak w kolko! Zmniejsze mu wiec hp.

Nemesis ma taka sama szybkosc jak czlowiek ,tylko tyle ze nie odrzuca go bron i ma dlugi skok. Jak bron go bedzie zatrzymywac to znowu bedzie ze nemek sie nie ma jak poruszyc i tak w kolko! Zmniejsze mu wiec hp.

ma dobrą prędkość ale go nie odrzuca wcześniej było dobrze , nie wiem kto mówił,że nemek nie ma szans ....

A tak to wszystko dobrze.

Gracze grają i jest jest czasami pełno. Lepiej nie kombinować za dużo ,bo ani się obejrzymy serwer będzie stał pusty :/ ,uwielbiam zombie i lubię czasami na nim pogierczyć ale ze zmianami nie nadążam :/

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.