✪ Tytanowy Janusz Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 siemka. kieruje ten temat osobom ktore moga zmodyfikowac nemka i survka. Otoz nemek za szybko biega i nic go nie hamuje. Survek ma za duuuuuzooooo HP!!! jak leci survek na serwerze ludzie uciekaja... nie dziwie sie im jak ja sam mam ochote wyjsc z serwa. 5 minut ganiania tego typa z minigunem. Lekka przesada. jutro z rana zrobie mappak jakis drobny aby wymienic niktore mapy bo sie przejadly juz dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 był podobny temat Zgadzam się ze wszystkim zmniejszyć szybkość nemka oraz hp survivora . Wystarczy zmienić liczbę kiedyś sam się w tym paprałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Dodatkowo zmienić ten plugin z reconnectem tak by automatycznie zamieniał w zombie (nie blokował wejścia do gry bo kiedy nie ma żadnego admina na serverze to gracze wychodzą ) Dodać nowe klasy ZM . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Dodatkowo zmienić ten plugin z reconnectem tak by automatycznie zamieniał w zombie (nie blokował wejścia do gry bo kiedy nie ma żadnego admina na serverze to gracze wychodzą ) Dodać nowe klasy ZM . Wszystko proponowałem ... -Nowe Klasy Zombie ( wykonane prze zemnie ) ODRZUCONE -Recconect nowy ( zmienić aby odradzał) jeszcze nie rozpatrzone ;x Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 odrzucone przez emteka, virus nie nic nie powiedział, że nie chce tych klas. z tym pluginem reconnect musi być i zmodyfikuj go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 ja mam go zmodyfikować ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 tytanowy ja nic nie odrzucałem zresztą ja rozmawiałem z Vsx i wiem że klasy będzie sam pisał więc jeśli masz z tym jakiś problem to pisz do niego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 no przesadzone sa te klasy surv i nemek a reszta jest cacy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 No i ten plugin z reconnectem trzeba koniecznie zmodyfikować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 -Nowe Klasy Zombie ( wykonane prze zemnie ) ODRZUCONE -Recconect nowy ( zmienić aby odradzał) jeszcze nie rozpatrzone ;x No i chuj z tego ze to proponujecie? O ile nowe klasy zrobie o tyle nowego reconnecta juz nie! Nie ma na chwile obecna zadnego sprawnego reconecta pod zombi 5.0 !!! Jesli checie - mozecie napisac. Klasy beda dzisiaj. Zmniejsze tez hp survivorowi. Poza tym raz placzecie ze jak jest nemek sam to nie ma szans, teraz znowu ze jest za szybki i nic go nie zatrzymuje. Chuj mnie strzela po prostu. Nemesis ma taka sama szybkosc jak czlowiek ,tylko tyle ze nie odrzuca go bron i ma dlugi skok. Jak bron go bedzie zatrzymywac to znowu bedzie ze nemek sie nie ma jak poruszyc i tak w kolko! Zmniejsze mu wiec hp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Ja do nemesisa nic nie mam , sam nie jestem za tym by cokolwiek w nim modyfikować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Nemesis ma taka sama szybkosc jak czlowiek ,tylko tyle ze nie odrzuca go bron i ma dlugi skok. Jak bron go bedzie zatrzymywac to znowu bedzie ze nemek sie nie ma jak poruszyc i tak w kolko! Zmniejsze mu wiec hp. ma dobrą prędkość ale go nie odrzuca wcześniej było dobrze , nie wiem kto mówił,że nemek nie ma szans .... A tak to wszystko dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Gracze grają i jest jest czasami pełno. Lepiej nie kombinować za dużo ,bo ani się obejrzymy serwer będzie stał pusty :/ ,uwielbiam zombie i lubię czasami na nim pogierczyć ale ze zmianami nie nadążam :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 namek jest teraz dobry wcześniej 2 osoby + full ammo i ni chuja dupska nie ruszył... więc skończcie narzekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChudSoN.! Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Jestem za !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Jestem za !! nabijasz posty bez sensowne zamknijcie to juz wszystko wyjasnione o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 widziałem na serwerze pojawila sie nowa klasa zombie "smrod" specjalnie wylaczyliscie jego moc? bo nie pierdzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 nie pan programista wynajęty przez Virusa tak ją naprawił, że moc nie działa ale jeszcze nad tym pracuje i paroma innymi klasami Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 aha to ładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts