Prowokator Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Proszę o komentarze TYLKO TYCH OSÓB KTÓRE SĄ CHĘTNE DO WZIĘCIA UDZIAŁU W KARAOKE , Komentarze mają być w takiej fomie : KARAOKE ODBĘDZIE SIĘ W PRZYSZŁYM TYGODNIU ! Zgłaszam udział w Karaoke . Dzień (np.czwartek,piątek, sobota <- można wybrać do 3 ech dni dowolnych. Przedział godzin (np. 10-15, 16-22) enjoy / Właściwa ankieta nie działa ale dzięki tej prowizorycznej będziemy mogli wybrać odpowiedni termin i przy okazji dowiemy się ile jest chętnych osób. Jury : Michał Prowokator Ola Uczestnicy : Fireblader Never Aga Ursek Tulipanek Wombat Zalewa VIP : Dmg & Jaśnie Pan Zapisujemy się do końca tego tygodnia (w przyszłym będzie już karaoke). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Zgłaszam udział w Karaoke . Dzień (czwartek, piątek, niedziela) Przedział godzin (16-22) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ola JR Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Zgłaszam że mam być jury Dzień (Poniedziałek,środa,czwartek) przedział godzin (16-22) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Zgłaszam udział w Karaoke . Dzień (np.czwartek,piątek, sobota) Przedział godzin (np. 14-18) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Super Prowokator Zgłaszam udział w Karaoke jako - Mogę być zastępcą Jury jeżeli komuś coś wypadnie. Jednakże spełniam rolę kata. Poinformowani wiedzą o co chodzi Dzień (np.czwartek,piątek, sobota) Przedział godzin (np. 16-22) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 od pon-nied z tym ze w poniedzialek i wtorek to od 21 Jako jury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 1, 2012 Author Report Share Posted March 1, 2012 I bym zapomniał Ja też zgłaszam udział (jury) z dniem dostosuję się do reszty (tak samo z h.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Zgłaszam udział w Karaoke jako tancerka wyborowa. Dzień , Godzina ALL DAY & ALL NIGHT ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Zgłaszam udział w Karaoke . Dzień (byle nie piątek i sobota-wszystko inne na TAK) Przedział godzin (np. 18-22) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 bump x2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 hmm wątpię,że ogólnie się odbędzie .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Proponuje ustalić na sztywno termin i się ogarnąć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 Moim zdaniem najbardziej optymalny dzień to CZWARTEK godzina : 19.00 lub 20.00 tak wynikło z ankiety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ola JR Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 dokładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 A moim zdaniem ,takie planowanie bardzo rzadko wychodzi, bo wiadomo, że się nigdy terminu nie dopasuje dla wszystkich, a najlepsza opcją byłoby Karaoke na spontanie Jedyne co nam wyszło planowe to showmatche (tak eMtek znajde Ci jakis :-) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulipanek Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 prosze o dopisanie mnie do tego przedstawienia mysle ze bedzie czadowo pozdrawiam :kwiaty: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Proszę o dopisanie w0mbata oraz Zalewa. Grałem z nimi na serwerze i powinni wejść. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulipanek Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 czwartek moze byc :dedektyw: godzina spoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Proszę o wypisanie mnie od godziny 18:00 nie mogę być w karaoke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Taki chętny byłeś, :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 no chciałbym ale właśnie czwartek zajęty .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 6, 2012 Author Report Share Posted March 6, 2012 No chciałem wybrać najbardziej optymalny dzień chociaż szczerze to żałuję ,że się w to zaangażowałem kiedy widzę że pomysłodawca jak i inne osoby mają te karaoke w czterech literach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Trudno, najważniejsze aby byli : Jurorzy i VIP, Aga i pomysłodawca. Można to zacząć na 4ever gracze od razu będą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Trudno, najważniejsze aby byli : Jurorzy i VIP, Aga i pomysłodawca. To zgłoszeni użytkownicy nie są potrzebni ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Chodzi mi co jest najważniejsze. Nie odbędzie się karaoke bez Jurorów. Kazdemu moze coś wypaść. Nie chcę mówić ,ze lista nie potrzebna, bo była potrzebna. Osoby ,które sie zgłosiły prosze o przyjście ponieważ to oni beda nakręcali innych graczy aby spróbowali. Serwer nie bedzie przecież na hasło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts