Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

smiechu warte ( no brain ;d)

Recommended Posts

Witam dzisiaj grajac na serwerze wiejskiej .. dostalem bana za wall hacka perma od don kabano ahah rozbawila mnie strasznie ta sytuacja poniewaz nie gralem 1 raz na tym serwie moje nicki to sIr vrt variant qwerty jutro matura a jak dostalem bana to mialem nick matura to bzdrura pozdrawiam don kabana widze masz w oczach detektor jezeli myslisz e mam wh to mzoemy zagrac cos gdzie sei daje media z meczu pozdro . P.s wiecej czitow gra jak admini graja i nic z nimi nie robia a mi daja bana za gre jeszcze gdzie lamilem ahah

fibak widze ladnie cie starzy wychowali jak sie do kazdego szczeniaku zwracasz dla twojej wiadomosci jestem od ciebie starszy leszczu wiec przymknij sie a nie mlasskasz i mlaskasz jak bys byl naj naj naj a prawda jest taka ze gowno umiesz cs zycie widze

fibak widze ladnie cie starzy wychowali jak sie do kazdego szczeniaku zwracasz dla twojej wiadomosci jestem od ciebie starszy leszczu wiec przymknij sie a nie mlasskasz i mlaskasz jak bys byl naj naj naj a prawda jest taka ze gowno umiesz cs zycie widze

i co z tego ze jestes starszy? jestes pizda i tyle;]

o boze dzieci sie zlecialy i tak sobie pierdolola . Normlanie mistrze swiata .Acha fibak a odemnie i od mojego zawodu to sie odpierdol zobaczymy kim ty bedziesz chyba euro kostke bedziesz ukladal ahah cymbale

Hmm widac jaki ty to jestes pojetny i wyksztalcony i potrafisz czytac ze zrozumieniem ^^ Gdzie ja ci powiedzialem chociarz 1 slowo na temat twojego zawodu ?:>

CYMBAL :D

Hahaha JUVE mosz racja mity o ESL'u HAHAHAHAHA, anajlepsze jest to jak ktos tak ryczy na servie NS hahaha LEZA :lol:

o boze dzieci sie zlecialy i tak sobie pierdolola . Normlanie mistrze swiata .Acha fibak a odemnie i od mojego zawodu to sie odpierdol zobaczymy kim ty bedziesz chyba euro kostke bedziesz ukladal ahah cymbale

Hmm widac jaki ty to jestes pojetny i wyksztalcony i potrafisz czytac ze zrozumieniem ^^ Gdzie ja ci powiedzialem chociarz 1 slowo na temat twojego zawodu ?:>

CYMBAL :D

Hahaha JUVE mosz racja mity o ESL'u HAHAHAHAHA, anajlepsze jest to jak ktos tak ryczy na servie NS hahaha LEZA :P

jestes kurwa cymbalem porcelaku , chociaRZ? do slownika gupia kurwo ; D

A ty sir nie napinaj sie tak, boÂ? slaby jak inni aka predator. 1 na 1 esl chcesz? jak ty nawet konta tam nie zalozysz bos za glupi. : O

• 5 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.