variant Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Witam dzisiaj grajac na serwerze wiejskiej .. dostalem bana za wall hacka perma od don kabano ahah rozbawila mnie strasznie ta sytuacja poniewaz nie gralem 1 raz na tym serwie moje nicki to sIr vrt variant qwerty jutro matura a jak dostalem bana to mialem nick matura to bzdrura pozdrawiam don kabana widze masz w oczach detektor jezeli myslisz e mam wh to mzoemy zagrac cos gdzie sei daje media z meczu pozdro . P.s wiecej czitow gra jak admini graja i nic z nimi nie robia a mi daja bana za gre jeszcze gdzie lamilem ahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 krowi placek Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 KABAN CZIT HUNTER, jezeli wykryl to tak ma zostac. a btw i tak kretynem jestes, wiec mnie to nie boli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don KabanO^^ Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 oglÂ?daÂłem goÂ?cia i ni chuja nie wyglÂ?daÂł mi na czystego :/ nie wiem kto go odbanowaÂł ale dalej gra :/ albo ma zmiennnie IP :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Ja go widziaÂłem kilka razy i nie miaÂłem powodĂłw by daĂ? bana...chociaÂż teÂż podglÂ?daÂłem ;] Moim zdaniem czysty aczkolwiek rĂŞki nie dam uciÂ?Ă? ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Mmmmm uwielbiam jak ten szceniak sie napina i robi z siebie niewiadomo kogo ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ogladalem go zaraz w p[ierwszy dzien jak stracilem adma jak na mnie wypierdalac Link to comment Share on other sites More sharing options...
variant Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 fibak widze ladnie cie starzy wychowali jak sie do kazdego szczeniaku zwracasz dla twojej wiadomosci jestem od ciebie starszy leszczu wiec przymknij sie a nie mlasskasz i mlaskasz jak bys byl naj naj naj a prawda jest taka ze gowno umiesz cs zycie widze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Buhahahahaha ale jestes zabawny no xD Normalnie tak mi dojebales ze szok xD Z czego wiem to ty tez w tym roq piszesz mature, jedynie mozesz byc starszy o rok jak cymbale musiales isc do technikum xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 fibak widze ladnie cie starzy wychowali jak sie do kazdego szczeniaku zwracasz dla twojej wiadomosci jestem od ciebie starszy leszczu wiec przymknij sie a nie mlasskasz i mlaskasz jak bys byl naj naj naj a prawda jest taka ze gowno umiesz cs zycie widze i co z tego ze jestes starszy? jestes pizda i tyle;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don KabanO^^ Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 mientki baton i tyle xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Sir mi zaimponowaÂł tylko jednym "takiÂ? kozak !! chodz 1 on 1 w ESLu" i mysaÂłem ze polegnĂŞ szczylowi starsi koledzy opowiadali mity o ESLu i jak sie tam wybiĂ? mozna i bajki go zniszczyly Link to comment Share on other sites More sharing options...
variant Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 o boze dzieci sie zlecialy i tak sobie pierdolola . Normlanie mistrze swiata .Acha fibak a odemnie i od mojego zawodu to sie odpierdol zobaczymy kim ty bedziesz chyba euro kostke bedziesz ukladal ahah cymbale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 o boze dzieci sie zlecialy i tak sobie pierdolola . Normlanie mistrze swiata .Acha fibak a odemnie i od mojego zawodu to sie odpierdol zobaczymy kim ty bedziesz chyba euro kostke bedziesz ukladal ahah cymbale Hmm widac jaki ty to jestes pojetny i wyksztalcony i potrafisz czytac ze zrozumieniem ^^ Gdzie ja ci powiedzialem chociarz 1 slowo na temat twojego zawodu ?:> CYMBAL Hahaha JUVE mosz racja mity o ESL'u HAHAHAHAHA, anajlepsze jest to jak ktos tak ryczy na servie NS hahaha LEZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 szczylu mow se do mamy nie jeden 12 latek jest bardziej rozwiniety psychicznie niz takie zera jak ty ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 o boze dzieci sie zlecialy i tak sobie pierdolola . Normlanie mistrze swiata .Acha fibak a odemnie i od mojego zawodu to sie odpierdol zobaczymy kim ty bedziesz chyba euro kostke bedziesz ukladal ahah cymbale Hmm widac jaki ty to jestes pojetny i wyksztalcony i potrafisz czytac ze zrozumieniem ^^ Gdzie ja ci powiedzialem chociarz 1 slowo na temat twojego zawodu ?:> CYMBAL Hahaha JUVE mosz racja mity o ESL'u HAHAHAHAHA, anajlepsze jest to jak ktos tak ryczy na servie NS hahaha LEZA jestes kurwa cymbalem porcelaku , chociaRZ? do slownika gupia kurwo ; D A ty sir nie napinaj sie tak, boÂ? slaby jak inni aka predator. 1 na 1 esl chcesz? jak ty nawet konta tam nie zalozysz bos za glupi. : O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ahahahhahah bathory sir to koles z czolowki esl wiec nie wiem czy bys z nim wygral ) i to nie on sie napina ale Ty . ! ZERA KURWA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 kultury troche Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolantiS Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Baton morda , wez lepiej jakims snikersem zarzuĂ? :oops: :oops: :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ja tam varianta lubie. tez go nie raz chcialem zdemowac ale jednak widac ze se chopok pocisko rowno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr3shm4k3r Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ludzie dajcie sobie spokĂłj z nim moÂże on sie tak cieszy jak go jeÂĽdzicie ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts